Zendaya i Tom Holland strastvenim poljupcem potvrdili vezu!

O vezi Zendaye i Toma Hollanda piše se daleko duže nego što mislite – ta priča spojila je i više godina jer traje od 2017. još, ali očigledno je da gde ima dima ima i vatre, jer se juče konačno otkrilo da sve ove glasine jesu tačne i njih dvoje jesu par.

Našu misteriju rešio je strastveni poljubac koji su Tom i Zendaya razmenili na prednjim sedištima auta, tako da je romansa sa ekrana definitivno preneta na stvarnost! Zanimljivo je da su oni još davno odbijali da priznaju da su zajedno, pa je jedan izvor njihovu vezu potvrđivao, ali nijedna potvrda nije bila do ove mere jasna.

Tom je u međuvremenu u aprilu prošle godine raskinuo nakon deveti meseci veze – možda se Zendaya i on još od tada viđaju zapravo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zac Efron: Poljubac sa Zendayom mi je jedan od omiljenih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.