Neumorna: Nova pesma Tini je pun pogodak!

Tini Stoessel prihvatila je da gostuje na remiksu pesme “2:50”, koji je najveći hit dvojca MYA. Ovo se pokazalo kao pun pogodak, jer je video za prvih sat vremena pogleda čak 300.000 puta! Kako mnogi ističu, razlog ovolike pažnje je u tome što niko nije očekivao da se Tini pronađe u ovakvoj muzičkoj saradnji. Ipak, ona je još jednom pokazala da se ne plaši bilo kakvo izazova!

Najlepše od svega, pesma je dobila i spot koji je smešten u jedan atraktivan hotel, gde svi zajedno igraju. Tini je i sinoć bila neumorna, pa je maksimalno promovisala pesmu, a pravila je i Instagram Live. Originalna verzija “2:50” inače se pojavila u septembru prošle godine, i do sad je sakupila 17 miliona pregleda, prenosi TN. Ona dvojcu iz Argentine omogućila internacionalnu slavu, pa se i od remiksa očekuje mnogo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel o budućim planovima: Imam ponude za televiziju i film, razmišljam o detaljima za drugu turneju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.