Neumorna: Nova pesma Tini je pun pogodak!

Tini Stoessel prihvatila je da gostuje na remiksu pesme “2:50”, koji je najveći hit dvojca MYA. Ovo se pokazalo kao pun pogodak, jer je video za prvih sat vremena pogleda čak 300.000 puta! Kako mnogi ističu, razlog ovolike pažnje je u tome što niko nije očekivao da se Tini pronađe u ovakvoj muzičkoj saradnji. Ipak, ona je još jednom pokazala da se ne plaši bilo kakvo izazova!

Najlepše od svega, pesma je dobila i spot koji je smešten u jedan atraktivan hotel, gde svi zajedno igraju. Tini je i sinoć bila neumorna, pa je maksimalno promovisala pesmu, a pravila je i Instagram Live. Originalna verzija “2:50” inače se pojavila u septembru prošle godine, i do sad je sakupila 17 miliona pregleda, prenosi TN. Ona dvojcu iz Argentine omogućila internacionalnu slavu, pa se i od remiksa očekuje mnogo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Imamo pravo na nadu: Ove nedelje saznajemo hoće li Tinina promocija doći u Srbiju?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.