Povratak muzici na španskom posle više od dve decenije: Poslušajte duet Christine Aguilere i Tini Stoessel!

Nakon svojih impresivnih nastupa na hipodromu u Palermu, Tini Stoessel se vratila da ponovo obori rekord. Ovoga puta, legendarna Christina Aguilera želela je snimi još jednu pesmu na španskom uz pratnju nekadašnje Violette. Tako je nastala „Sueltame“, nova pesma koja je objavljena pre nekoliko sati i koja već ima 600.000 pregleda na jutjubu.

Pesma je deo Christininog novog EP-a pod nazivom “La Tormenta” koja sadrži pet pesama, uključujući i „Sueltame“. Ovo je drugi put da pevačica objavi nešto na španskom jeziku – prethodni EP pod nazivom “La Fuerza”  bio je, kako je opisano, prvi deo trilogije. Objavljen u oktobru, singl je označio njen povratak muzici na španskom jeziku posle više od dve decenije.  “Ne pišem na španskom kao na engleskom, ali znam svoje srce“, rekla je pevačica. „To je višeslojno putovanje na kojem sam bila, ali sada kada imam svoju decu, želim da vide da mama ne zna sve“, nastavila je ona. „I ja još uvek učim i neću odustati od nečega za šta sam zaista strastvena jer se plašim šta će ljudi misliti.”

U međuvremenu, Tini je upravo predstavila tri nove pesme poslednjih meseci koje će biti deo njenog četvrtog albuma. Uz mnogo odjeka, umetnica ne prestaje da generiše hitove koje slave njeni fanovi. Njen najnoviji singl „La triple T“ postao je najslušanija pesma na Spotifayu u Argentini i jedan od omiljenih na jutjubu. Saradnje nisu nešto novo za mladu pevačicu – poslednjih godina snimila je pesme sa L-Ganteom, Mau y Rickyem, El Dukiem, Maríom Becerrom, Lolom Indigo i Alejandrom Sanzom, da spomenemo samo neke od njih.

Pročitajte još  Tini Stoessel: Sećam se momenta kada sam se prvi put osećala kao slavna ličnost!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.