Harry Styles i Olivia Wilde se provode po Londonu, veza im je sve jača!

Harry Styles i Olivia Wilde počeli su svoju vezu toliko suptilno da niko ne bi ni rekao da su zajedno – na snimanju filma “Don’t Worry, Darling”, na kom su se i upoznali, u početku su bili skroz diskretni, da bi kasnije vest o njihovoj vezi i skrivanju u Olivijinoj kući odjeknula kao bomba! Danas, njih dvoje nema potrebe da kriju vezu jer za nju znaju doslovno svi, tako da su i njihovi dejtovi u javnosti danas daleko od suptilnih!

Kako prenosi Daily Mail, romantični par nalazi se trenutno na zapadu Londona i u sredu su viđeni na večernjem dejtu na ulicama grada. Harry u ovom okrugu ima kuću vrednu tri miliona funti, a njih dvoje danas su skroz slobodni da pokazuju koliko se vole – priča se i kako je njihova veza vremenom sve jača i jača!

“Izgledali su vrlo opušteno, komotno, za stolom za dvoje koji je bio intiman i daleko od drugih. Celu noć su se smejali od uva do uva gledajući se” ispričao je očevidac za The Mirror! “Bili su jako ljubazni i mahnuli su osoblju pre nego što su izašli. Olivia se stalno gurkala sa Harryjem i izgledali su očarano jedno drugim. Takođe je svojom nogom pipkala Harryjevu nogu” poručuje izvor. Zvuči kao da su oboje i dalje sveže zaljubljeni!

Olivia je još početkom ove godine više puta viđena kako izlazi iz Harryjevog doma, tako da im zajednički život očigledno vrlo godi, i zbližio ih je više nego ikad. Njihova veza napreduje brzo, a Olivia je pre Harryja imala sedmogodišnju veridbu, tako da je pitanje koliko će se stvari uozbiljiti među njima. Ljubav je, pak, očito prisutna!

Pročitajte još  Brane Harryja: Lanac supermarketa zabranio prodaju kivija!

Harry je ove godine potpuno posvećen svojoj srećnoj vezi, nastavlja da gradi filmsku karijeru, a u muzičkom svetu je osvojio i Grammy ove godine, tako da lepi dani, čini se, za njega tek stižu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.