Addison Rae proglašena mrtvom na Twitteru!

Društvene mreže ponekad mogu biti mračno i zlobno mesto. Iako umetnici sa velikim brojem pratilaca mogu da prikupe milione pregleda, baze fanova takođe mogu da utiču dosta na dešavanja po društvenim mrežama, i pozitivna i negativna. Ovog puta na meti K-Pop fanova je poznata TikTik zvezda Addison Rae, ali ova šala je prešla svaku granicu.

Neobični trend na Twitteru započeo je sa nekoliko K-Pop fan profila koji su tvrdili da je tiktokerka Addison Rae umrla. Njihove objave su bile toliko ubedljive, zajedno sa tvitovima u znak poštovanja i tvrdnji da su i izvori vesti potvrdili njenu smrt. Ubrzo nakon toga, neki profili su tvitovali kako je žalosno što nije dobila priliku da sarađuje sa K-Pop grupom Loona, a čak su pomenuli i njen najnoviji nastup u emisiji Jimmyja Fallona, gde je izvodila neke poznate TikTik plesove.

Ovako su glasili neki tvitovi koji su i započeli ovaj trend sa haštegom #RIPAddisonRae. ”Jooj w*f, baš je strašno kako je poginula… niko ne treba da prolazi kroz ovako nešto 🙁 počivaj u miru #RipAddisonRae.” Drugi je glasio, ”Bila je toliko mlada, iskreno sam u šoku #RIPAddisonRae.” ”Donesite žute ruže na njenu sahranu ljudi, u sećanje na Addison Rae #RIPAdissonRae.” dodao je još jedan Twitter profil.

Nije trebalo mnogo da prođe da ovaj hašteg postane trend i da ga Addisinoni fanovi vide. Ne samo da nisu bili srećni što vide ovako nešto, već su smatrali da je ovo širenje lažnih informacija prevršilo svaku meru. ”Koliko god mislili da je ovako nešto zabavno, šaljenje na nečiju smrt nije smešno. Razmem da je ne vole svi, ali nije smešno ljudima koji je vole. Nije u redu da ovako nešto bude u trendu. Ponašajte se kao odrasli. Iskreno.” jedan fan je rekao.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  "Arogantna je": Trisha Paytas ulazi u rat sa Addison Rae!

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.