Pomeren datum izlaska Tom Hollandovog filma ‘Uncharted’

Kao što smo već pisali o tome, glumac Tom Holland započeo je snimanje svog novog filma ‘Uncharted’ još prošle godine. Naš omiljeni Spider-Man u ovom novom filmu glumiće Nathana, mladog lovca na blago, ali izgleda da film neće uskoro ni izaći pošto mu je datum izlaska ponovo pomeren.

Datum izlaska filma ‘Uncharted’, Sonyjeve filmske adaptacije popularne serije video igara sa Tomom Hollandom, ponovo je odložen. Ovog puta film se pomera za nedelju dana na 18. februar 2022. godine, nakon što je prethodno bio postavljen za 11. februar 2022. godine. Put do ‘Uncharnted’ koji se pojavio na velikom ekranu bio je dug i pun kašnjenja. Raniji datumi objavljivanja bili su 5. mart 2021., 16. jul 2021. i 8. oktobar 2021. Pre ovih datuma bilo je predviđeno za 2016. i 2017. godinu. Međutim režiseri poput Davida O. Russella, Neila Burgera, Setha Gordona, Shawna Levyja, Dana Trachtenberga i Travisa Knighta, kao i pandemija COVID-19 sprečili su da se film drži datuma objavljivanja.

Sada Ruben Fleischer (‘Zombieland’, ‘Venom’) upravlja filmom koji prati avanture mladog lovca na blago Nathana Drakea (Holland). Film je zasnovan na istoimenoj franšizi PlayStation video igara koja prati život Drakea koji putuje po svetu u potrazi za mitskim predmetima. Pored Hollanda, Mark Wahlberg igra Sully, njegovog kolegu za lov na blago i mentora Nathana Drakea, a Sophia Ali igra Chloe Frazer, još jednog lovca na blago i Nathanov ljubavni interes. Glavne uloge tumače još i Antonio Banderas i Tati Gabrielle.

Pročitajte još  Ljubav zlata vredna: Tom Holland otkrio zašto njegova i Zendayina veza tako dobro funkcioniše!

Ranije ove godine izbačen je još jedan film u kom je Tom glumio, a definitivno se razlikuje od svega što je do sad radio. U filmu Holland glumi zavisnika heroina Cherryja za čiju ulogu je morao dobro da se pripremi i fizički i psihički i emocionalno. Iako mu je bilo drago što se oprobao u takvoj nekoj ulozi, govori kako nikad više ne bi prihvatio ulogu poput te.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Holland

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.