Tom Holland: Malo je falilo da ne dobijem ulogu Spider-Mana!

Rekli biste da je Tom Holland jedno od najtraženijih i najvoljenijih lica u Holivudu i da nema koji režiser ga ne bi želeo – on trenutno radi i na velikom projektu koji će biti dosta ispraćen, a u pitanju je film “Uncharted“, a znamo da mu avantura odlično stoji po tome što se odlično snalazi u filmovima “Spider-Man”. Ipak, da li vam je ikada palo na pamet da je Tom jedva dobio tu ulogu? Malo je falilo da mu “lična karta” karijere isklizne iz ruku!

Naime, kako je otkriveno, braća režisera Russo zapravo su morala da se bore da Sony odobri Toma Hollanda za glavnu ulogu u čuvenom “Spider-Manu”! “Sve je već bilo skoro dogovoreno kada smo pričali sa Sonyjem, a oni su zastali na minut da razmisle. Videli smo da se ne slažu s našim izborom. Onda smo im ponovo dovodili Toma, i ponovo, i nastala je svađa a Sony je samo odlagao odluku” otkrio je Joe Russo lično!

“To je bilo prvi Spider-Man koji bi uzeo tinejdžera za projekat, bilo je nervoze u tome što bismo šansu dali detetu. Talenat, prostor, trenutak, toliko toga je potrebno da nastane jedna zvezda. Dvoumljenje je bilo prisutno jer sve bi ih koštalo milione ako ne uspe” prisećaju se braća.

Tom je ovih meseci radio na najmračnijem filmu karijere, krimi drami “Cherry” koja je izašla 26. februara. “Da li si nekada konzumirao heroin? Jer ja nisam, a na setu sam morao da vidim kako se on ubrizgava. Ova uloga dovela me je do najmračnijih momenata, i fizički i mentalno, nikad joj se ne bih vratio. Ne kajem se što sam odglumio tog junaka, ali ta priča je zaključana zauvek. Ni za šta na svetu se ne bih vratio” priznaje Tom. Zvuči kao ozbiljan izazov – planirate li da vidite ovaj film?

Pročitajte još  Njima smešno: Mediji objavili da je Zendaya u vezi sa Spider-Manom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Holland

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Tom Holland: Malo je falilo da ne dobijem ulogu Spider-Mana!

  1. da komentiram svaki članak iz najsvježijeg sadržaja 🙂 Tom mi je jedan od dražih glumaca; odlična gluma, karakter i karizma. Ne mogu zamisliti nekog drugog u ulozi Spidermana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.