Pomeren datum izlaska Tom Hollandovog filma ‘Uncharted’

Kao što smo već pisali o tome, glumac Tom Holland započeo je snimanje svog novog filma ‘Uncharted’ još prošle godine. Naš omiljeni Spider-Man u ovom novom filmu glumiće Nathana, mladog lovca na blago, ali izgleda da film neće uskoro ni izaći pošto mu je datum izlaska ponovo pomeren.

Datum izlaska filma ‘Uncharted’, Sonyjeve filmske adaptacije popularne serije video igara sa Tomom Hollandom, ponovo je odložen. Ovog puta film se pomera za nedelju dana na 18. februar 2022. godine, nakon što je prethodno bio postavljen za 11. februar 2022. godine. Put do ‘Uncharnted’ koji se pojavio na velikom ekranu bio je dug i pun kašnjenja. Raniji datumi objavljivanja bili su 5. mart 2021., 16. jul 2021. i 8. oktobar 2021. Pre ovih datuma bilo je predviđeno za 2016. i 2017. godinu. Međutim režiseri poput Davida O. Russella, Neila Burgera, Setha Gordona, Shawna Levyja, Dana Trachtenberga i Travisa Knighta, kao i pandemija COVID-19 sprečili su da se film drži datuma objavljivanja.

Sada Ruben Fleischer (‘Zombieland’, ‘Venom’) upravlja filmom koji prati avanture mladog lovca na blago Nathana Drakea (Holland). Film je zasnovan na istoimenoj franšizi PlayStation video igara koja prati život Drakea koji putuje po svetu u potrazi za mitskim predmetima. Pored Hollanda, Mark Wahlberg igra Sully, njegovog kolegu za lov na blago i mentora Nathana Drakea, a Sophia Ali igra Chloe Frazer, još jednog lovca na blago i Nathanov ljubavni interes. Glavne uloge tumače još i Antonio Banderas i Tati Gabrielle.

Pročitajte još  Tom Holland: Malo je falilo da ne dobijem ulogu Spider-Mana!

Ranije ove godine izbačen je još jedan film u kom je Tom glumio, a definitivno se razlikuje od svega što je do sad radio. U filmu Holland glumi zavisnika heroina Cherryja za čiju ulogu je morao dobro da se pripremi i fizički i psihički i emocionalno. Iako mu je bilo drago što se oprobao u takvoj nekoj ulozi, govori kako nikad više ne bi prihvatio ulogu poput te.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Holland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.