Počinje snimanje novog filma u kom glumi Harry Styles

Skoro smo pisali o planovima One Direction članova za ovu 2021. godinu, a definitivno nam je najviše zapao za oko Harry Styles. Pored tolikog uspeha sa solo pevačkom karijerom Harry hoće da se oproba i u glumi, a mi verujemo da će mu to i poći za rukom. Kako saznajemo, ova mega zvezda će glumiti u novom gej filmu ‘My Policeman’, a sada je konačno počelo i njegovo snimanje.

Glumačka ekipa nadolazećeg filma ‘My Policeman’ započela je produkciju, a pored pevača Harryja Stylesa saznajemo da glavne uloge igraju i Emma Corrin i David Dawson. Objavljena je prva slika sa snimanja gde vidimo celu ekipu u akciji, a podelili su je muzički kondukteri James Morgan i Juliette Pochin. Izgleda da je snimanje ovog filma počelo i pre nego što smo očekivali i fanovi su jako uzbuđeni.

Kao što vidimo na objavi sa Twittera iznad, Harry na snimanju nosi žuti džemperski prsluk sa kockicama, sa belom košuljom ispod i plavim pantalonama. Ovo je ujedno i prvi put da vidimo glumački trio zajedno i da možemo potvrditi da će skupa učestvovati u ovome. Trenutno je nepoznato za šta će se koristiti sednice snimanja uz određena nagađanja o tome da li će na predstojećem filmu biti uključene neke pesme od Haz. Međutim, smatra se da će to ipak biti za narativne scene prenošenja glasa.

Pročitajte još  Famoza music chart #108 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

Sigurno je reći da su obožavaoci nestrpljivi da vide što više o filmu i da su se izbezumili kada su naišli na ovu objavu. Jedna osoba je napisala, ”Ne, žao mi je, ovo je previše za mene”. Druga je napisala, ”Tako sam uzbudjena #MyPoliceman.” Još jedan uzbuđeni fan objavio je na Twitteru, ”Ne mogu da verujem da ćemo ovo stvarno dobiti W*F.” Još uvek čekamo datum izlaska filma kao i trejler tako da ćete uskoro dobiti više informacija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.