Velika želja: Harry Styles pregovara o ulozi u gej filmu

Harry Styles ima ozbiljnu nameru da se bavi glumom, a nakon što je dobio ulogu u filmu “Don’t Worry, Darling”, on već ima novi projekat na umu! Kako prenosi izuzetno pouzdani Deadline, Harry Style je prvi izbor za ulogu u filmu inspirisanom gej knjigom pod nazivom “My Policeman”.

Najbolje po Harryja je to što producenti filma i žele njega, baš kao i njegovu stariju koleginicu Lily James. Radnja knjige inače je smeštena u 1957. godinu i grad Brajton u Engleskoj, a centralna ličnost je policajac Tom Burgess koji je gej, ali se ipak ženi učiteljicom Marion kako bi izbegao osude društva. Međutim, stvari se komplikuju nakon što se on zaljubi u jednoj muškarca na prvi pogled i počinje da vara svoju suprugu. Kad ona to sazna, odlučuje se da uradi sve kako bi to zaustavila.

Kako se veruje, Lily i Harry imaće glavne uloge, a nema sumnje da je Harry odabran jer je i inače slobodouman i ima veliku podršku gej zajednicu kojoj i uzvraća na isti način. Treba reći i da su mnoge zvezde često na meti heterofobičnih napada jer glume gej osobe iako same nisu gej. Ipak, čini se da bi Harryja takva sudbina zaobišla. Kako se čini, sa nova dva filma Harry praktično ima popunjenu narednu godinu, pogotovu i jer planira da naredne godine ide na turneju. Ipak, mnogi predviđaju da su male šanse da on uspe da je održi i u toku 2021. godine, jer će masovno vakcinisanje protiv korone verovatno početi tek za godinu dana.

Pročitajte još  Odlično mu ide! Pogledajte Harry Stylesa u ulozi bejbisitera!

Sve to naravno u deseti plan stavlja svaku priču o povratku One Directiona u dogledno vreme, jer od svih članova 1D, čini se da je Harry taj koji najviše uživa u solo karijeri i konstantno je u usponu. Njegov drugi solo album odlično je prošao, a ukoliko mu krene i filmska karijera, vremena za projekte sa grupom biće još manje.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Velika želja: Harry Styles pregovara o ulozi u gej filmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.