Veliki korak: Harry Styles će glumiti novog James Bonda?!


Nakon veoma uspešne uloge u filmu “Dunkirk”, Harry Stylesu su otvorena mnoga vrata u velikim filmskim projektima gde mu se ukazala prilika da glumi jednog od najboljih špijuna britanske obaveštajne službe, Jamesa Bonda!

Christopher Nolan priznaje da pre nije ni znao ko je Harry, sve dok mu njegova ćerka nije objasnila koliko je on slavan i da se neće pokajati ako mu da ulogu u “Dunkirku” , što se ispotavilo kao tačno! Christopher ističe da je bio zadivljen Harryjevom glumom i da ne može da veruje da mu je to prva uloga u životu, kao i da smatra da bi se odlično snašao u ulozi Jamesa Bonda.

Režiser filma James Bond: Spectra , Lee Smith bi voleo da mladi pevač glumi u njegovom filmu i da nema ništa protiv ako publika želi mlađeg Jamesa. Osim Harryja za ovu ulogu kandidati su i James Norton, Idris Elba, Aidan Turner i Tom Hardy, ali najverovatnije ćemo videti Daniela Craiga u ovoj ulozi 2019. godine i to po poslednji put!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Harry Styles

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kendall Jenner: Ne znam da li sam u vezi ili ne!

2 thoughts on “Veliki korak: Harry Styles će glumiti novog James Bonda?!

  1. I ako bi Daniel Craig trebao biti u toj ulozi, više bih voljela vidjeti Harryja Stylesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.