Psi Lady Gage ukradeni u oružanoj pljački, vraćeni kući dva dana kasnije!

Oružane pljačke nisu nikakva novost na ulicama Amerike – zemlja se već godinama unazad bori sa agresivnim akcijama delikvenata, a Lady Gaga se susrela sa traumatičnim iskustvom tog tipa 24. februara, kada su joj u agresivnoj akciji ukradena dva psa. Juče su psi, srećom, pronađeni živi i zdravi, ali pevačica je preživela traumu, a i sama redovno govori kako njeno mentalno zdravlje nije na zavidnom nivou i da često uzima antipsihotike jer joj mozak ne funkcioniše kako treba.

Naime, Gagini kučići rase francuski buldog pronađeni su živi i zdravi juče oko šest sati poslepodne, kada ih je jedna žena donela u policijsku stanicu u Los Anđelesu. Potvrđeno je i da se neko iz Gaginog tima pojavio i potvrdio identitet pasa, tako da to definitivno jesu njeni Koji i Gustav. Drugih detalja o pronalasku pasa još uvek nema, a Gaga je neposredno pred njihovo pronalaženje objavila emotivan post o njihovom nestanku!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Gaga je podelila emotivan post o tome kako su psi nestali. Tu su i fotke obojice, napravljene pre nego što se nesrećni događaj dogodio, pa ne znamo kako psi sada izgledaju, ali su očigledno u dobrom stanju!

“Moji voljeni psi Koji i Gustav su pre dve noći u Holivudu ukradeni. Srce me boli i molim se da će moja porodica uskoro biti cela ponovo. Platiću pola miliona dolara onome ko ih vrati meni. Pošaljite e-mail na KojiandGustav@gmail.com da nas kontaktirate. Nagrada je ista i da ste ih samo slučajno našli. I dalje te jako volim, Ryane Fischer, ti si rizikovao život da se boriš za našu porodicu, zauvek si heroj” napisala je Gaga.

Pročitajte još  Famoza music chart #224 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Gaga se posebno zahvalila Ryanu Fischeru, jer je on bio sa psima kada se krađa dogodila, te je imao i povrede zbog napada pljačkaša. On se trenutno oporavlja, a Gaga stoji uz njegovu porodicu i radi sve da se oporavi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.