Smučilo joj se: Selena Gomez pokazala srednji prst paparacima!

Selena Gomez je trenutno u Njujorku na snimanju filma “Only Murders In The Building”, a zanimljivo je da je ona inače neko ko ignoriše društvene mreže ne bi li poštedela svoje mentalno zdravlje briga, ali je sada, dok je na setu, snimila i jedan interesantan Instagram Live da se konačno javi fandomu. Ipak, i sa tog Livea morala je da se isključi jer je počela da primećuje ružne komentare – Seleni se očigledno sve smučilo i više ne trpi ništa, tako da je otišla, a njen gest prema paparacima ovih dana šokiraće vas i oduševiti jer konačno više ne ćuti i ne povinuje se!

Naime, Sel je izlazila sa seta filma kada je primetila da je paparaci jure i daje fotografišu, ignorišući činjenicu da je tu zbog posla i da ne želi da joj neko ugrožava privatnost. Ona je jednim gestom jasno pokazala koliko joj je muka od paparaca – samo im je pokazala srednji prst i produžila dalje! Selena, dakle, više ne želi da pogne glavu i povinuje se kao da je ugrožavanje privatnosti i fotkanje na bilo kom mestu normalna stvar.

Za to vreme, DJ Snake je objavio da će imati saradnju sa Selenom na novoj pesmi “Selfish Love”, a pesma će ugledati svetlost dana već 4. marta, tako da nećemo dugo čekati! Da podsetimo, Sel i DJ Snake već su imali globalni hit “Taki Taki” sa Ozunom i Cardi B, tako da se već zna da je ova kombinacija pun pogodak. “Selfish Love” već se promoviše kao nastavak “Taki Taki” jer je poster za pesmu predstavljen kao gif četiri izvođača u ambijentu spota za “Taki Taki”. Očekuje li nas još jedan megahit? Saznaćemo već sledeće nedelje!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  GIVEAWAY: Osvojite albume od Sel, Shakire, Katy i Imagine Dragons!

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Smučilo joj se: Selena Gomez pokazala srednji prst paparacima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.