Lady Gaga otkazala ostatak evropske „Joanne“ turneje!

Nažalost, Lady Gaga za sada zbog bolova nije sposobna da nastavi svoju „Joanne“ turneju po Evropi iz zdravstvenih razloga, a sindrom od kog pati je fibromialgija.

Pre šest meseci Gaga je zbog iste bolesti morala da odloži datume, ali sada je bolest toliko muči da ne može da nastavi dalje turneju „Joanne“, što je i sama potvrdila na Twitteru: „Osećam se tako uništeno da ne znam kako da opišem to rečima. Sve što znam je da ako ne uradim ovo sada, onda i ne stojim iza svojih pesama i njihovih značenja. Lekari su me savetovali da nastavim sa oporavkom kod kuće“ napisala je ona i izvinila se fanovima iz devet gradova u kojima je takođe trebalo da nastupi, ali je obećala da će se vratiti kada joj bude bolje!

Fibromialgija je tip oboljenja koji izaziva bolove u mišićima i kostima i samim tim osoba oseća malaksalost, a često i glavobolju i ukočenost – sve ovo objašnjava Gaginu situaciju jer kada su ovakvi simptomi jaki, nema šanse da bi mogla da izdrži turneju. Već u utorak fanovi će moći da vrate novac od kupljenih karata, a Gagin tim je potvrdio da je ona preplavljena tugom što je izneverila fanove iz Evrope koji su je dugo čekali, ali nadajmo se da su Little Monsteri sa razumevanjem primili ovo obaveštenje.

Pročitajte još  Mašin test ličnosti: Da li si Rihanna, Katy Perry ili Lady Gaga?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.