Jojo Siwa otkrila identitet svoje djevojke: Presretne smo!

Jojo Siwa izazvala je mnoge reakcije javnosti ovih dana, jer je otkrila da nije strejt, odnosno da je članica LGBT zajednice! Nakon što je potvrdila da nije strejt kod Jimmya Fallona, Jojo je otkrila i da ima djevojku! Ona je imala same pohvale za svoju partnericu hvaleći je kako je ona ujedno i njezina najveća podrška, a sada je otkrila i njezin identitet!

Jojo je sliku objavila povodom njihovog prvog mjeseca skupa, a otkrila je kako joj se djevojka zove Kylie. „Nakon godinu dana predivnog prijateljstva sretna sam što mogu zvati ovu divnu osobu mojom curom. Ovih mjesec dana s tobom su jedni od najboljih mjeseci mojeg života! Veselim se svakom novom danu provedenim s tobom. Volim te.“ napisala je Jojo u opisu njihove zajedničke slike na svojem Instagram profilu, prenosi Daily Mail.

Kasnije tog dana Jojo je snimila Tik Tok u kojemu se mogu vidjeti one u slatkom izdanju dok se maze i smijulje u kameru.

O samoj se Kylie ne zna skoro ništa osim informacija koje je otkrila Jojo. Čini se kako je Kylie privatna osoba koja do sada nije bila u javnosti.

Jojo je otkrila da ima curu u gostovanju kod Jimmiya Fallona, a Jojo je raznježila sve kada je svoju partnericu nazvala „my girl“ (moja cura). Ona je rekla Jimmyu kako je uzela velik rizik jer je Jojoina publika prvenstveno mlađa, a mnogo je homofobičnih roditelja. Ipak, Jojo je naišla na većinski pozitivne reakcije.

Pročitajte još  JoJo Siwa ponovo potvrdila da je u LGBTQ+ zajednici!

„Uzela sam rizik, ali sam željela podijeliti svoju ljubav sa svijetom. Iznenadili su me pozitivni komentari i ljubav s kojom sam se susrela na društvenim mrežama. I moja cura je naravno, bila puna potpore. Tješila me je kada sam bila uplašena i nervozna, ali sve je prošlo ok. Drago mi je da sam mogla podijeliti svoju sreću i ljubav s mojom publikom.“ navela je Jojo u intervjuu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jojo Siwa

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.