Najavljene drastične mere protiv opsednutih Stray Kids fanova!

Mnoge k-pop zvezde imaju ozbiljnih problema sa fanovima koji im ozbiljno ugrožavaju privatnost. Isti slučaj je i sa Stray Kids, pa je sad zaprećeno svima koji pređu određenu granicu. Da su stvari ozbiljne, najbolje pokazuje saopštenje koje je objavila njihova agencija JYP Entertainment, prenosi Soompi.

“Zdravo, ovde je JYPE. Iako smo ranije već rekli kako ćemo preduzeti akcije protiv onih koji povrede privatnost i bezbednost naših izvođača, takve stvari se ponavljaju. Ima onih koji izvođače čekaju ispred njihovih stanova, kompanija ili salona koje posećuju. Oni čak prate izvođače kad putuju na zakazane događaje. Dešavaju se i slučajevi pokušaja fizičkog kontakta, odnosno ulaska u njihove sobe. Zbog toga, izvođači imaju jake psihičke probleme i ne mogu da funkcionišu”, kaže se u saopštenju.

“Kao što smo ranije najavili, za sve aktivnosti koje krše privatnost, osobe koje to čine biće stavljene na trajnu crnu listu, a protiv njih podnećemo i tužbe sa dokazima koji potiču sa TV kamera. Nama je bezbednost naših izvođača prioritet, i radićemo sve da ih zaštitimo, a što uključuje i zakonske mere. Molimo vas da sa nama sarađuju svi koji vole Stray Kids.”

K-pop fanovi su nažalost bezbroj puta mogli da čuju priče o zvezdama koje su izvršile samoubistvo. Te zvezde su to učinile upravo zbog psihičkih problema, jer slava i novac ne znače ništa kad ne možete da živite iole normalno.

Pročitajte još  Osvajaju svet: BTS već imaju desetine miliona pregleda za svoj novi video, "Not Today"

Dok jedni nisu mogli da izdrže izuzetno naporan rad i obaveze, mnogo je više onih kojima je smetalo što nigde ne mogu da mrdnu bez medijske pažnje. Sve ovo znači da ćemo i mi morati da budemo veoma pažljivi kad nam k-pop zvezde budu dolazile u goste, mada uopšte ne sumnjamo da će u vezi ponašanja fanova, pa i medija stizati posebne instrukcije. Ipak, svi mi moramo imati razumevanja za to i samo uživati u dobrom nastupu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Stray Kids

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Najslavniji režiser spotova nakon silnih uvreda na račun BTS: Neću im se nikad izviniti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.