Ariana Grande prva u Americi: Srce mi je puno!

Ariana Grande naišla je na ogromnu podršku svog fandoma, tako je album “Positions” startovao sa prvog mesta američke i britanske top liste! Ari ističe kako čita komentare arianatora i navodi da joj njihove reči mnogo znače, i da je teraju na suze!

“Zdravo i hvala vam, ovo je moj omiljeni album do sad, a to kako vi reagujete na nju mi ispunjava srce, ne mogu ni da objasnim koliko mi to znači. Hvala vam, toliko mnogo. Nakon nedelju dana od izlaska albuma, koja pesma vam se najviše sviđa na njemu?” Nešto kasnije, ona se ponovo oglasila rečima, “Čitava vaše odgovore i plačem! Hvala vam i volim vas!”

Ari ovih dana nailazi na sve moguće pohvale, a njen stari drug Leon Thomas ističe da je ona mnogo više od pevačice. “Činjenica da ona sama koristi profesionalni alat za editovanje muzike i da sama radi vokalnu produkciju i gomilu pesama na novom albumu je nešto neverovatno. Količina detalja koju ona dodaje svakoj pesmi samo raste”, pričao je on.

Pročitajte još  iHeartRadio Awards: Nominovani BTS, Billie, Ari, Sel, Taylor!

Slično govori i Tayla Parx koja hvali ari kao tekstopisca. “Ona prvo napravi melodiju, pa onda doda stihove. Njen sluh teži ka lepim stvarima. Takva sam i ja. Ari stalno redefeniše šta to znači biti iskren prema sebi, jer njoj nije bitno šta drugo kažu. Ako se to nekom svidi, super. Ako ne, onda umuknite, kao što ona kaže u jednoj pesmi.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.