Tini Stoessel: O Sebastianu Yatri više nemam šta da kažem!

Martina Stoessel još uvek ne može da izbegne pitanja o raskidu sa Sebastianom Yatrom, ali čini se da je intervjuu sa El Trece odlučila da završi sa tom pričom! Iako Tini ne ume da bude gruba ni prema najgorim tabloidima, ona je stavila do znanja da toj priči više nema šta da doda.

Tini je tako direktno upitana zbog čega je raskinula sa Sebastianom, a ona je bez mnogo oklevanja odgovorila, “Radi se o nečemu što je veoma lično. Ja vam nikad neću reći o čemu se radilo. Već samo više puta pričala o tome, i ne bih se tome vraća. Svako od nas vodi svoj život, ima svoj put. Naša veza se dobro završila. Ja bih samo još jednom da pojasnim da nije postojala nikakva treća osoba“, zaključuje ona a prenosi meksički Terra.

Novinar je i dalje prilično nepristojno insistirao da Tini priča o navodnoj vezi Sebastiana i meksičke pevačice Danne Paole, ali ona nije gubila strpljenje. “Stvari među nama oduvek su bile jasne. Ja se trudim da ni sa kim ne budem u svađi, ali neke stvari ne mogu da kontrolišem. Istina je da sam sad singl. Ovu godinu posvetila sam sebi, tako sam je doživela. Sve što se govori su laži. Da, ja jesam singl.”

Pročitajte još  Ne verujemo mi, ne veruje ni ona: Martina Stoessel već završila snimanje novog albuma!

Moramo priznati da mi ne razumemo toliku fascinaciju južnoameričkih novinara ovim raskidom, pogotovu jer Tini stalno ponavlja da neće da priča o tome. Mnogi verovatno ispravno veruju da Tini i Sebastian drugačije vide budućnost kad su u pitanju brak i deca, i da su zaključili kako oko toga ne mogu da se dogovore. U takvoj situaciji, zaista je bilo za očekivati da svako pođe na svoju stranu. Sve ovo jako podseća na slučaj Ruggera Pasquarellija i Candelarie Molfese koji su takođe nedavno raskinuli, s tim što oni nisu krili da je razlog tome što Cande nema nameru da se udaje i rađa decu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini Stoessel: O Sebastianu Yatri više nemam šta da kažem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.