Sledeći molim: Ariana Grande najavila novi album!

Ariana Grande uradila je neverovatnu stvar i već najavila svoj novi album pod nazivom “Thank You, Next”, iako se prethodnik pod nazivom “Sweetener pojavio pre manje od tri meseca!

Interesantno, ovaj termin je Ari koristila pre par dana kritikujuću to što se Pete Davidson šali na račun njihove propale veze u šou Saturday Night Live, ali je u seriji tvitova poručila da ovo nije osveta njemu. “Ovo je novo poglavlje, zahvalnost, odrastanje, prihvatanja da naši putevi imaju neravnine… Hvala vam, sledeći! Ne razvlačim nikog, ne vređam nikog… samo ljubav, zahvalnost, prihvatanje, iskrenost, opraštanje… i odrastanje.”

Ari je otkrila i da je album gotov, kao o i da ga je pisala sa svojom drugaricom Victoriom Monet koju je vodila na svoju prethodnu turneju. “Ovo se dešava kad napišete album sa najboljom drugaricom. Ona je iskopala sve moje stare uzrečice i od toga smo napravili naziv za novi album”, kaže ona. Očekuju nas vrlo zanimljivi dani!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sledeći molim: Ariana Grande najavila novi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.