Mišljenja vrlo podeljena: Ariana Grande objavila album “positions”!

Ariana Grande je danas konačno predstavila svetu svoj šesti album “positions” koji su ljudi već mesecima očekivali, s obzirom da je i Ari karantin provela snimajući novu muziku. Za “positions” je okupila ekipu identičnu kao za “thank u, next”, kad poslušate album to ćete i sami primetiti, ali sami ocenite da li je to prednost ili mana!

Što se komentara fanova tiče, Arianatori nisu razočarani, i uglavnom pišu da je Ari fenomenalno otpevala sve pesme, i da su najinteresantniji trenuci albuma njen povratak džez / R&B i soul momentima u pesmama poput “my hair” i “love language”, a nema ko nije pohvalio i prelepu baladu “pov”, koja govori o prihvatanju sebe i konačnoj sreći sa samim sobom, ali i sa osobom koju voliš.

Nažalost, kao što vidite iznad, mnogo komentara je i negativno, daleko više nego za “thank u, next”, ali se setite da je i “Sweetener” dobijao loše kritike fandoma, pa je svakako osvojio Grammy! U ovom trenutku, na portalu chart data “positions” vodi kao najgori album kad se uporedi sa ovogodišnjim izdanjima Justina Biebera, Taylor Swift i Selene Gomez.

Pročitajte još  „Nedostajećete mi dugo“: Ariana Grande ponovo otvorila dušu o završetku „Dangerous Woman“ turneje!

Dakle, u ovom trenutku nemamo ni Metacritic stranicu albuma jer se još nije nakupilo dovoljno kritika stručnjaka, ali reakcije su prilično, prilično pomešane. Većina portala za sada je Ari dalo tri zvezdice u proseku, a The Telegraph se u naslovu recenzije pita: “Mnogo požude, Ariana, ali gde su hitovi?”

Slant zamera Ari što se nije mnogo pomerila od zvuka “thank u, next” i takođe daje tri zvezdice, ali deo fandoma je srećan što Ariana neguje zvuk koji je već pronašla. Da li pevač treba uvek da eksperimentiše ili da prati svoj zvuk sad je diskutabilno i zavisi od ukusa, tako da nam i vi javite svoje lične utiske!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nek vas motiviše: Ariana Grande otkriva kako ona trenira!

One thought on “Mišljenja vrlo podeljena: Ariana Grande objavila album “positions”!

  1. 6/10 od mene. Ariana, svakako, ne može da napravi nešto loše tkd ne mislim da je album loš, ali jednostavno nisam oduševljena ni jednom pesmom sem "positions"…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.