Primećujete li sličnosti omota „Thank U, Next“ i drugih omota albuma Ariane Grande?

Ariana Grande snimila je pet albuma do sada, i svaki od njih imao je nešto svoje na omotu, ali ako se bolje zagledate, primetićete paralele među njima koje su stvarno uočljive i koje su postale Arianin pečat. Hajde da još jednom bacimo pogled na sličnosti, jer se i sama Ari osvrnula na njih na Twitteru!

Omot za album „Thank U, Next“ prilično se razlikuje od svega što je ona ikada osmislila za omot – ovo je njeno najsmelije i najprovokativnije izdanje, čak nosi i crni karmin, ali ako ga uporedite sa drugim omotima, tu postoje velike sličnosti karakteristične za Ari! Arine oči su zatvorene, a to nije prvi put, već smo se sa takvom njenom pozom susreli sa albumima „Yours Truly“ i „My Everything“! „O da, ponovo spavam na omotu, tako da će vam se sigurno dopasti“ napisala je Ari na Twitteru.

Ari je takođe okrenuta naopako kao na albumu „Sweetener“, s tim što na „Sweeteneru“ izgleda emotivno, a na „Thank U, Next“ bismo rekli da je mnogo sigurnija u sebe – ona to i kaže, potvrdivši da je ovo njen omiljeni omot! „Ovo je moj omiljeni omot. Brian me je naslikao, Fredo me je fotografisao. Napravljeno od iskrenog prijateljstva i ljubavi, kao i ova muzika“ napisala je ona!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ponosna sestra: Frankie Grande trezan 20 meseci!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Primećujete li sličnosti omota „Thank U, Next“ i drugih omota albuma Ariane Grande?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.