Primećujete li sličnosti omota „Thank U, Next“ i drugih omota albuma Ariane Grande?

Ariana Grande snimila je pet albuma do sada, i svaki od njih imao je nešto svoje na omotu, ali ako se bolje zagledate, primetićete paralele među njima koje su stvarno uočljive i koje su postale Arianin pečat. Hajde da još jednom bacimo pogled na sličnosti, jer se i sama Ari osvrnula na njih na Twitteru!

Omot za album „Thank U, Next“ prilično se razlikuje od svega što je ona ikada osmislila za omot – ovo je njeno najsmelije i najprovokativnije izdanje, čak nosi i crni karmin, ali ako ga uporedite sa drugim omotima, tu postoje velike sličnosti karakteristične za Ari! Arine oči su zatvorene, a to nije prvi put, već smo se sa takvom njenom pozom susreli sa albumima „Yours Truly“ i „My Everything“! „O da, ponovo spavam na omotu, tako da će vam se sigurno dopasti“ napisala je Ari na Twitteru.

Ari je takođe okrenuta naopako kao na albumu „Sweetener“, s tim što na „Sweeteneru“ izgleda emotivno, a na „Thank U, Next“ bismo rekli da je mnogo sigurnija u sebe – ona to i kaže, potvrdivši da je ovo njen omiljeni omot! „Ovo je moj omiljeni omot. Brian me je naslikao, Fredo me je fotografisao. Napravljeno od iskrenog prijateljstva i ljubavi, kao i ova muzika“ napisala je ona!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kakva transformacija: Khloe Kardashian imitira Arianu Grande?

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Primećujete li sličnosti omota „Thank U, Next“ i drugih omota albuma Ariane Grande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.