Lisa i Lena ovih dana ponovo u Hrvatskoj?

Iako opasnost od korona virusa uveliko traje, Lisa i Lena odlučile su da iskoriste ovo što je preostalo od leta i odu na more! Ono što one ovih dana objavljuju na Instagramu nam svedoči da bi njih dve svakog dana mogle da se vrate u Hrvatsku, gde su bile pre tačno dve godine.

View this post on Instagram

Finally back here 🗺💙

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena) on

Naime, devojke su ovih dana u Italiji, što su potvrdile objavom u kojoj kažu, “Konačno smo ponovo ovde”, iako nisu objavile u kom su to tačno mestu! Devojke mnogo toga kače i na svoj Instagram Story, pa ga apsolutno vredi pratiti ovih dana! Jedan od razloga svakako je činjenica da bi one mogle da se vrate u Hrvatsku! Naime, one su prethodnog puta bile na Istri, tačnije u Poreču, dakle na samom severu Hrvatske! To znači da su one ovaj grad odabrale upravo zbog toga što je on izuzetno blizu granice sa Italijom, pa im to nije daleko!

Nemci su svakako na spisku turista koji mogu da uđu u Hrvatsku, pa to ne predstavlja nikakvu smetnju, a nama samo ostaje nada da će se to desiti! Naravno, ako se i desi, fandom će morati da bude veoma obazriv, pa da devojkama prilazi sa maskom i držeći distancu, i zbog devojkama i zbog sebe samih! Takođe, zaista ne treba zaboraviti da su one na odmoru, pa sad nije momenat pitati ih da li su spremne za neki meet and greet. Nažalost, to je i dalje veoma bolna tema, iz prostog razloga što devojke i dalje ne prave velike turneje, čak i po Nemačkoj, a kamoli po drugim delovima Evrope. Iako smo sa njima pre nekoliko godina čak uradili i intervju, sad je doći do njih izuzetno teško za medije sa naših prostora.

Pročitajte još  Veronika je svoj prvi kviz posvetila Lisi i Leni!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.