Put do zvezda: Kako su otkrivene devojke iz ITZY?

Devojke iz benda ITZY na odličnom su putu da se još više proslave na svetskoj sceni, a i same su dosta pričale o tome da im je odlično što se svaka od njih po nečemu izdvaja, a opet se odlično slažu, pa je to njihov recept za odličnu saradnju. Da li vas interesuje kako su devojke uopšte sklopljene u jedan bend i kako su “otkrivene”? Pričamo o svakoj članici, šta su sve one učinile da postanu deo ovakve grupe!

Yuna

Krenimo od najmlađe članice, koja je tek 16-godišnjakinja! Ona je reper, plesač i pevač u isto vreme, a JYP Entertainment ju je otkrio 2015. godine kad je sa sestrom bila na muzičkom festivalu. To je ujedno bio i njen prvi koncert u životu, a već je dobila poziv od jedne žene da dođe na razgovor, pa je tri godine provela na pripremama, i 2019. postala deo benda.

Chaeryeong

Druga najmlađa devojka je Chaeryeong, a ona je sa svojom sestrom došla na jednu audiciju još 2012. godine i nije prošla, ali je primljena da trenira u JYP Entertainmentu, tako da je ona najduže od svih devojaka bila “obučavana”, čak pet godina je čekala da bude primljena u bend.

Ryujin

Ryujin ima možda najčudniju priču o tome kako je imala sreće da bude članica benda – ona je otišla na koncert grupe GOT7, na kom je bilo dosta ljudi iz njene sadašnje muzičke kuće, pa joj je neko od njih tražio broj telefona, ona se odazvala i sve ostalo je istorija!

Pročitajte još  Prenos MAMA nagrada je u toku, nastupaju BTS, TWICE i mnogi drugi!

Lia

20-godišnja Lia je bila članica SM Entertainment muzičke kuće, koja je poznata po EXO i Red Velvet grupama. Kompaniju je napustila zbog želje njenih roditelja da ide u Kanadu da se školuje, pa se u JYP vratila tek kasnije, ali očigledno ne kasno!

Yeji

Najstarija članica je i lider benda, a to je Yeji, kako i same devojke kažu, najmudrija i najzrelija devojka od njih pet. Ona je kao deo kompanije čekala da bude primljena u bend oko tri godine, jer je na audiciju došla 2015. godine. Mediji je često opisuju kao “najjači adut” JYP Entertainmenta.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ITZY

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  ITZY: Mi ne pevamo o ljubavi, već o samopouzdanju!

3 thoughts on “Put do zvezda: Kako su otkrivene devojke iz ITZY?

  1. Famozo da znate u Juznoj Koreji se racuna jedna godina vise tako da zapravo Yeji ima 21 kao i Lia Ryujin i Chaeryeong imaju 20 godina a Yuna 17.Iskreno gledala sam u njihovim videima da prikazuju njihove godine i videla sam da imaju po jednu vise i onda sam odlucila da istrazim nisam bas dobro razumela ali sam shvatila da se jedna godina vise racuna🤷‍♀️😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.