Pročitajte i ceo recept specijaliteta: Kylie Jenner za doručak kombinuje slano, slatko i ljuto!

Kylie Jenner ima dovoljno novca na raspolaganju da u životu eksperimentiše čime god želi – u svojoj kući ona isprobava razne stvari, redizajnira prostorije, nedavno je nabavila i toliko verodostojnu voštanu figuru svoje mame Kris Jenner da biste pomislili da zaista ona sedi za stolom, a Kylie sada otkriva i da za doručak jede nešto što je vrlo ekscentrično i za šta nismo čuli do sad!

Kylie je, naime, za lifestyle portal svoje sestre Kourtney Kardashian Poosh otkrila kako najčešće izgleda njen doručak, a kao što na slici ispod vidite, ovo “čudo” zove se avokado na tostu, a iako sadrži samo pet sastojaka, tih pet stvari čine ovaj specijalitet u isto vreme slatkim, slanim i ljutim. Mnogi ljudi uopšte ni ne vole da kombinuju slatko i slano (a kamoli i ljuto), ali Kylie očigledno to prija! Ako je i vas zaintrigiralo šta je ovo, ostavljamo vam recept. Specijalitet je pogodan i za vegane, plus se pravi za samo pet minuta, po rečima Kylie.

Sastojci: med, so, jedan avokado, tost hleb, drobljena crvena paprika

Priprema: Hleb staviti u toster, pa posuti po njemu avokado, zatim med preko njega, preko meda posuti crvenu papriku i zatim posoliti!

Kombinacija je, složićete se, jako čudna – da li bi iko voleo ovako nešto da proba?

Dok Kylie uživa u receptu koji je “personalizovan” za nju, na slici iznad možete videti i da je ona nabavila sopstvene “Kylie” uno karte, dizajnirane po njoj! U isto vreme ona promoviše svoju novu Kylie Skin kolekciju koju će fanovi uskoro moći da nabave, pa je za potrebe promocije ukrasila svoju kuću balonima i ogromnim figurama krema i drugih proizvoda – da ne napominjemo da će Kylie za četiri dana proslaviti i svoj 23. rođendan, za koji se takođe očekuje velika žurka! Za Kylie zabava se nikad ne završava.

Pročitajte još  Srušila rekord za pola dana: Kylie Jenner ima najlajkovaniju Instagram fotku svih vremena!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.