Bruce vara Addison? Ovaj ljubavni trougao TikTokera napravio je haos na društvenim mrežama!

Addison Rae i Bryce Hall su dva veoma poznata imena na platformi TikTok, a njihova veza i “kontroverzni” naslovi u medijima samo im daju još više publiciteta, pa se zato i pretpostavlja da se tako ponašaju i izjavljuju da nisu u vezi, a vrlo je očigledno da ponovo jesu. Ipak, i tu postoji još jedna drama – da li to Bryce Hall vara Addison sa maloletnicom sa TikToka? Otkrivamo vam šta se konkretno dešava!

Naime, na TikToku trenutno očigledno postoji “ljubavni trougao”, koji se vrti oko Addison Rae, Brycea Halla i 16-godišnje Elize Minor. Svi troje snimaju sopstvene videe i niko od njih nije potvrdio nikakvu vezu, ali Addison i Bryce su već jako dugo bili u vezi, pa raskinuli, pa se ponovo zbližili i fanovi veruju da su oni zajedno i sada. Cela “začkoljica” u priči je pojava Elize Minor, za koju čak nisu tu samo tvrdnje već video u kom se vidi da tverkuje u Bryceovom krilu, što se ne radi na ovakav način ako vam je neko samo drug!

S obzirom da se bliži i Bryceov 21. rođendan a Eliza je malotetna, njihova veza trenutno ne bi ni bila moguća, ali nešto se očigledno odvijalo, a na Twitteru su priče u javnosti burne i svi osuđuju Brycea! Video je zapravo nastao u maju, ali je ponovo iskočio jer je Addison napisala jedan čudan tvit: “Niko ne zna celu priču a srećom ni ne želim da na internetu delim sve o svom životu, tako da vas molim da poštujete mene i moja osećanja. Sve je rešeno privatno” napisala je ona. Bryce je potvrdio da je sve vezano za njega jer je odgovorio na tvit, umešala se i njegova mama, a Eliza je navodno demantovala sve u komentarima, kao što ispod možete videti.

View this post on Instagram

#eliza clears everything up!👀

A post shared by The Tiktok Shaderoom (@tiktokroom) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Addison Rae: "Definitivno boli kad me ljudi na mom fyp-u zovu kit"

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Bruce vara Addison? Ovaj ljubavni trougao TikTokera napravio je haos na društvenim mrežama!

  1. Eliza je stvarno preterala. Maloletnica da onako tverkuje u krilu nekog decka. Strasnooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.