Sličnost neverovatna: Kylie Jenner predstavila voštanu figuru svoje majke Kris!

U porodici Kardashian-Jenner vlada skoro veća drama nego ikada (drame u njihovoj porodici teško je rangirati!), jer su Kim Kardashian i Kanye West u velikoj krizi, konstantnim svađama i turbulentnim sastancima. Dok je na toj strani familije opasna drama, Kylie Jenner već duži period stvarno odmara i nema većih briga koje bi se pojavljivale u javnosti, tako da ona uživa u udobnosti svog luksuznog doma, u koji je unela jednu novinu – veliku voštanu figuru svoje majke!

Kylie Jenner u svojoj vili ima raznih soba i segmenata, pa sada poseduje i prostoriju za igre – u njoj je finalni korak bilo postavljanje voštane figure njene mame Kris! Figura je napravljena u prirodnoj veličini i toliko je verodostojna da ćete pomisliti da uopšte nije figura već prava Kris! “Pogodite ko je došao da živi sa mnom?” napisala je Kylie na Instagramu, ponosna na delo koje je dobila.

Krisina figura obučena je u crno od glave do pete i na sakou ima šljokice, a savršeno je verodostojna čak i njena frizura i facijalna ekspresija. Kylie je zaljubljena u ceo projekat i čini se da neće nikome dozvoliti da priđe figuri: “Ona je moja i ne želim nikakve pozive niti poruke od bilo koje sestre zbog ovoga. Ona je samo moja” kaže Kylie!

Nije objavljeno koliko bi ovo zadovoljstvo moglo da košta, naročito jer je savršeno verodostojno, ali Kylie ima dovoljno novca da troši na ovakva zadovoljstva i slična – da podsetimo, ona je nedavno kupila svojoj ćerki Stormi ponija iz Holandije kog je platila više od 200 hiljada dolara ako uzmemo u obzir troškove da se konj dovede u Los Anđeles. Stormi se na jednom videu takođe igrala Kylieinom torbom vrednom 1,180 dolara, tako da je oko njih uvek velika suma novca – šta vi mislite, koliko može da košta voštana lutka ovako slična vlasniku?

Pročitajte još  Charli XCX: Kylie Jenner bi bila neverovatna pop zvezda!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Sličnost neverovatna: Kylie Jenner predstavila voštanu figuru svoje majke Kris!

  1. Toliko je verodostojno da sam nakratko pomislila da Kris zaista sedi tu… Pošto je Ky u pitanju verovatno par stotina hiljadica ili čak miliončić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.