Kylie Jenner za doručak jede kao dizač tegova!

Kylie Jenner dozvolila nam je da još jednom zavirimo u njenu intimu, time što je objavila šta to sprema sebi za doručak. Ono što je šokantno jeste da je u pitanju megakaloričan obrok koji bi zastio i nekog grmalja koji se bavi recimo dizanjem tegova ili teškim fizičkim poslom.

Kako je ona pokazala, doručak se sastojao od jaja, slanine i avokado tosta, a tu su još i američke palačinke sa sosom od borovnica, plus mafin sa šećerom u prahu! Kako je izračunao Daily Mail, sve to zajedno iznosi 1300 kalorija! Primera radi, žena prosečne visine i težine treba da unosi 2000 kalorija dnevno da bi održala težinu. Da ne ispadne da kritikujemo, baš nam se dopada ako Kylie zaista uživa u ovakvom doručku i ne broji svaku kaloriju. Lepo je i videti slavnu ličnost koja jede normalnu hranu umesto da drže govore o veganskoj ishrani i drže govore kako su svi ostali monstrumi.

Ona se kasnije pohvalila i predivno spremljenom večerom koja pozdrazumeva piletinu sa lukom, limunom i šargarepom, a tu su i brusketi sa mocarelom i paradajzom u maslinovom ulju. Kylie kaže da uživa u spremanju hrane, baš kao i njena mama Kris.

Kylie kaže da svoju zdravu figuru duguje vežbanju i dobrim genima, za razliku od svoje sestre Kim Kardashian koja kaže da se začas ugoji. Kim često i priča kako je na Atkins dijeti koja ograničava unos kalorija, a kaže da je najveći problem u tome što ona jako voli brzu hranu! Što se tiče Kylie, naravno da ostaje pitanje da li ona pojede sve to što spremi, ali kako ona živi odvojeno od ostatka porodice pa i oca svog deteta Travisa Scotta, nekako nam deluje da je to zaista tako! Kylie izgleda nije od onih pozerki koje vole da se slikaju za Instagram sa parčetom brze hrane u rukama, ali se boje i da je probaju!

Pročitajte još  Kylie Jenner je uveliko trudna, čeka devojčicu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.