Srušila rekord za pola dana: Kylie Jenner ima najlajkovaniju Instagram fotku svih vremena!

Kylie Jenner je nešto pre ponoći u utorak objavila fotkicu svoje bebe gde je otkrila da je njeno ime i prezime Stormi Webster a ona je za manje od 12 sati oborila sve rekorde kad je reč o broju lajkova!

Dosadašnji rekorder je bio Cristiano Ronaldo koji je 12. novembra prošle godine objavio rođenje svog četvrtog deteta a ta slika trenutno ima 11,3 miliona lajkova. Međutim, Kylie je sa lakoćom prevazišla taj broj pa je u ovom trenutku već debelo premašila 12 miliona! Kylie inače ima preko 103 miliona pratilaca a ovo joj je druga slika sa više od 10 miliona. Prva je naravno isto stara par dana i odnosi se na njenu objavu da je zaista bila trudna i da je rodila dete.

U top 10 su inače slike ne starije od godinu dana i to one koje su objavile Beyonce, Khloe Kardashian, Justin Bieber i Selena Gomez. Interesantno, Kylie, Cristiano, Selena i Beyonce imaju po dve slike!

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uživa u majčinstvu: Kylie Jenner postala nežnija otkako je rodila sina!

4 thoughts on “Srušila rekord za pola dana: Kylie Jenner ima najlajkovaniju Instagram fotku svih vremena!

  1. Tako se zove i neka vestica iz Winx vila secam se toga kad sam bila mala AHHAHAHAHAHAHAAHAH

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.