Drake želeo Kylie Jenner “samo za zabavu”, Kylie mu odgovorila!

Kylie Jenner je trenutno, po navodima svih medija, srećna u vezi sa ocem svog deteta, Travisom Scottom, ali ona je prošle godine imala “fazu” sa njim kada je želela da bude slobodna i isproba još nešto, pa je tada izlazila bez njega i družila se kako je htela, i dozvolila sebi da se malo zabavi u društvu repera Drakea. Čini se da u tome nijedna strana nije povređena, ali javnost je prodrmao Drakeov stih u kom on direktno pominje Kylie imenom i prezimenom!

Naime, sve je počelo ponovo u javnosti da se “kuva” oko veze Drakea i Kylie kada je ove nedelje Instagram nalog Night Owl Sound išao uživo i pustio neobjavljenu pesmu dva repera, Futurea i Drakea, u kojoj se pominje stih “Pravo s*anje, Kylie Jenner, to je zabava sa strane, da, imam 20 je**nih Kylie”. Ovaj stih bi za mnoge žene bio uvredljiv, jer ne samo da je rekao da je Kylie za njega zabava, već i da mu je ista kao i drugih 20 žena koje može da ima kad god poželi, ali Kylie se po rečima izvora oglasila i nema nikakav problem!

“Kylie nema nikakav loš osećaj vezan za taj stih. Zna ona da je to stara priča. Drake i ona su dobri prijatelji i samo su se smejali tome” preneo je E! News.

Drake takođe nije imao u planu ništa što bi povredilo Kylie, pa je morao indirektno da se oglasi na Instagramu: “Poslednje što sam hteo je da se probudim danas i vidim da je neko od mojih prijatelja uvređen tako da morao sam ovo da vam kažem da tako počnem dan” napisao je on.

Pročitajte još  Neda nam šalje kviz o Kylie Jenner!

Nikada nije potvrđeno šta se tačno dogodilo između Drakea i Kylie dok je ona bila solo, i najverovatnije nećemo ni dobiti taj odgovor, ali i kada je priča bila aktuelna, znalo se da njih dvoje ne žele ništa ozbiljno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.