Neodlučna: Kylie Jenner flertovala sa Drakeom na njegovom rođendanu!

Kylie Jenner je zvanično slobodna da “švrlja” i zabavlja se gde god i kako god želi otkad je raskinula sa Travisom Scottom, ali njeno ponašanje definitivno zbunjuje javnost – svi su prvo mislili da su Travis i ona na putu da izglade odnose, zatim se u priču umešao njen bivši dečko Tyga, a sada je tu i Drake!

Kylie je, naime, došla na žurku povodom Drakeovog 33. rođendana, a na njoj se ponašala vrlo prisno sa njim! “Kylie je provela najviše vremena blizu Drakea i njegovog društva, nisu igrali zajedno ali su ipak sve vreme bili bliski. Bilo im je jako prijatno dok su se smejali i šalili. Čini se da tu ima nečeg” ispričao je izvor za Us Weekly.

Međutim, kako izvor za Page Six kaže, Kylie je samo želela malo zabave i flertovanja i tu nema ničeg ozbiljnijeg. “Drake je samo bio džentlmen, pozdravljao se sa svima i činilo se da mu je jako zabavno sa prijateljima” kaže drugi izvor. Nama se takođe čini da ovde nema romanse, jer Kylie i dalje redovno viđa Travisa!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Hakeri provalili na Vevo youtube kanale velikih zvezda, obrisali spot "Despacito"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.