Neodlučna: Kylie Jenner flertovala sa Drakeom na njegovom rođendanu!

Kylie Jenner je zvanično slobodna da “švrlja” i zabavlja se gde god i kako god želi otkad je raskinula sa Travisom Scottom, ali njeno ponašanje definitivno zbunjuje javnost – svi su prvo mislili da su Travis i ona na putu da izglade odnose, zatim se u priču umešao njen bivši dečko Tyga, a sada je tu i Drake!

Kylie je, naime, došla na žurku povodom Drakeovog 33. rođendana, a na njoj se ponašala vrlo prisno sa njim! “Kylie je provela najviše vremena blizu Drakea i njegovog društva, nisu igrali zajedno ali su ipak sve vreme bili bliski. Bilo im je jako prijatno dok su se smejali i šalili. Čini se da tu ima nečeg” ispričao je izvor za Us Weekly.

Međutim, kako izvor za Page Six kaže, Kylie je samo želela malo zabave i flertovanja i tu nema ničeg ozbiljnijeg. “Drake je samo bio džentlmen, pozdravljao se sa svima i činilo se da mu je jako zabavno sa prijateljima” kaže drugi izvor. Nama se takođe čini da ovde nema romanse, jer Kylie i dalje redovno viđa Travisa!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nikad srećnija: Rihanna se ljubila sa Drakeom na koncertu, uradila tetovažu zbog njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.