Neda nam šalje kviz o Kylie Jenner!

Famozo, zovem se Neda i šaljem vam svoj novi kviz, koji je o Kylie Jenner.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Neda nam šalje kviz o Kylie Jenner!

 1. 20/25 Correct answers!
  Tvoj rezultat je zaista odličan! Znao/la si odgovore na većinu pitanja, možda se tu našla i neka greška, možda ne, no nema veze. Nadam se da ti se kviz dopao.

  Super kviz<333

 2. 14/25 Correct answers!
  Znao/la si odgovore na neka pitanja, ali nešto si i nagađao/la. Sve u svemu ovo je solidan rezultat. Nadam se da ti se kviz dopao.
  Stvarno lijep kviz!😊

 3. 14/25 Correct answers!
  Znao/la si odgovore na neka pitanja, ali si nešto i nagađao/la. Sve u svemu, ovo je solidan rezultat. Nadam se da ti se kviz dopao.

 4. 12/25 Correct answers!
  Znao/la si odgovore na neka pitanja, ali si nešto i nagađao/la. Sve u svemu, ovo je solidan rezultat. Nadam se da ti se kviz dopao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.