Little Mix otkrile zanimljivosti iz svoje karijere u igri Truth Or Wine!

Little Mix su bend i to nerazdvojni bend, tako da je njima jako teško palo da se razdvoje za vreme karantina i ne izlaze iz svojih kuća da se viđaju i rade na novim projektima – Jade je pričala i kako jedva uspeva da zaspi koliko joj devojke fale. Tako da njih četiri sada gledamo samo u onlajn obraćanju, gde su odlučile da igraju “Truth Or Wine”, igru gde moraju da odgovore iskreno ili da piju!

Ceo video u kom devojke odgovaraju na pitanja možete videti OVDE, a mi izdvajamo neke od najzanimljivijih momenata!

Njihove omiljene i manje omiljene pesme

Perrie i Jesy smatraju da je “Shout Out To My Ex” ubedljivo najbolja stvar koju su snimile, Leigh-Anne kaže da je to ipak “Touch”: “Kad sam je slušala posle, pomislih kako je zvuk predobar, tako je dobra” smatra ona.

Kad je u pitanju uživo izvođenje, za Perrie je “Secret Love Song” nešto najlepše što mogu da pevaju, ali priznaje i da je to izazov kada glas nije u dobroj formi.

Nijedna ne razmišlja o solo karijeri

Dobra vest za Mixere – devojke se toliko vole i toliko im godi što su jedine opstale kao ženski bend sa tolikim uspesima, tako da nema potrebe da mislite da će uskoro da se rastaju. “Možda i dođe vreme da nešto radimo solo, ali znam da ćemo se uvek vraćati bendu” upozorava Jesy.

Ne razumeju rivalstvo sa Fifth Harmony…

…jer smatraju da su one skroz drugačije, da uopšte nemaju dodirnih tačaka!

Nikada nisu volele pesmu “Black Magic”

“Black Magic” je najveći globalni hit grupe, ali devojke i nisu neki ljubitelji ove pesme, naročito Jesy koja je rekla da joj je dosadno što je stalno izvode. Leigh-Anne bi, pak, volela da se iz repertoara izbaci “Salute”.

Pročitajte još  Uz malu pomoć Eda Sheerana: Udaje se Jesy Nelson iz Little Mixa!

Njihov novi album je skoro pa gotov!

Šesto LM izdanje je nešto što svi nestrpljivo čekamo, a karantin je očigledno bar pomogao da devojke imaju još vremena da završe sve, a čim budu mogle ponovo da se nalaze, ostaje još da ga samo dovrše! Leigh-Anne kaže da je album prava “žurka”.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Little Mix otkrile zanimljivosti iz svoje karijere u igri Truth Or Wine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.