Little Mix otkrile zanimljivosti iz svoje karijere u igri Truth Or Wine!

Little Mix su bend i to nerazdvojni bend, tako da je njima jako teško palo da se razdvoje za vreme karantina i ne izlaze iz svojih kuća da se viđaju i rade na novim projektima – Jade je pričala i kako jedva uspeva da zaspi koliko joj devojke fale. Tako da njih četiri sada gledamo samo u onlajn obraćanju, gde su odlučile da igraju “Truth Or Wine”, igru gde moraju da odgovore iskreno ili da piju!

Ceo video u kom devojke odgovaraju na pitanja možete videti OVDE, a mi izdvajamo neke od najzanimljivijih momenata!

Njihove omiljene i manje omiljene pesme

Perrie i Jesy smatraju da je “Shout Out To My Ex” ubedljivo najbolja stvar koju su snimile, Leigh-Anne kaže da je to ipak “Touch”: “Kad sam je slušala posle, pomislih kako je zvuk predobar, tako je dobra” smatra ona.

Kad je u pitanju uživo izvođenje, za Perrie je “Secret Love Song” nešto najlepše što mogu da pevaju, ali priznaje i da je to izazov kada glas nije u dobroj formi.

Nijedna ne razmišlja o solo karijeri

Dobra vest za Mixere – devojke se toliko vole i toliko im godi što su jedine opstale kao ženski bend sa tolikim uspesima, tako da nema potrebe da mislite da će uskoro da se rastaju. “Možda i dođe vreme da nešto radimo solo, ali znam da ćemo se uvek vraćati bendu” upozorava Jesy.

Pročitajte još  Prelepe: Little Mix predstavljaju spot za „Think About Us“!

Ne razumeju rivalstvo sa Fifth Harmony…

…jer smatraju da su one skroz drugačije, da uopšte nemaju dodirnih tačaka!

Nikada nisu volele pesmu “Black Magic”

“Black Magic” je najveći globalni hit grupe, ali devojke i nisu neki ljubitelji ove pesme, naročito Jesy koja je rekla da joj je dosadno što je stalno izvode. Leigh-Anne bi, pak, volela da se iz repertoara izbaci “Salute”.

Njihov novi album je skoro pa gotov!

Šesto LM izdanje je nešto što svi nestrpljivo čekamo, a karantin je očigledno bar pomogao da devojke imaju još vremena da završe sve, a čim budu mogle ponovo da se nalaze, ostaje još da ga samo dovrše! Leigh-Anne kaže da je album prava “žurka”.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Little Mix: Plakale smo od muke dok smo snimale album "Get Weird"!

One thought on “Little Mix otkrile zanimljivosti iz svoje karijere u igri Truth Or Wine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.