Tini definitivno odložila izlazak albuma!

Martina Stoessel trudi se da i pored karantina bude aktivna koliko je to moguće, a ne tako davno, imala je i koncert u kućnoj režiji. Ipak, sve što se dešava itekako utiče na njene planove, a najvažnija prinudna izmena odnosi se na izlazak njenog trećeg solo albuma koji bi da nije korone, do sad bio makar najavljen.

“Mene je karantin zadesio u posebnom momentu u karijeri, kad sam zatvarala važan ciklus”, priča Tini a prenosi argentinski Pronto. Prošle godine imala sam turneju po Južnoj Americi i takođe sam bila u Evropi. Ideja je bila da se sve završi u areni u Buenos Ajresu. Međutim, sve je odloženo zbog svega. I ne samo to, već sam morala i da odložim datum izlaska albuma, jer nismo imali vremena da uradimo promotivne fotke i takve stvari. Sad pratimo kako se stvari poboljšavaju i prema tome ćemo se i programirati.”

Ona još jednom napominje koliko su joj tinisti spasili karijeru jer je ona jedna od retkih Disney zvezda koja je i nakon odlaska iz ove kuće zadržala makar podjednaku popularnost. “Zajedno sa svojim timom pitala sam se na koji način da se transformišem. Sve smo radili malo po malo, a zahvaljujući fandomu koju je odrastao uz mene i ‘Violettu’. Oni su stvarno želeli da vide šta je sledeće što imam da im ponudim. Zahvaljujući činjenici da su oni tu uz mene, ja sam ovde i nastavljam da radim.”

Pročitajte još  Zakazan skup Tinista u Kragujevcu!

Tini je takođe zahvalna i na tome što danas kao žena ima više kreativne slobode. “Muzika evoluira. Uglavnom slušali muškarce u regeton žanru, ali malo po malo, mi smo ojačale i više se podržavamo kao žene. Sve se dešava skroz prirodno. Danas je normalno da muškarac i žena imaju regeton duet”, zaključuje ona. Mi se i dalje ipak nadamo da ona i dalje ima želju da ostvari uspeh i na engleskom govornom području!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini definitivno odložila izlazak albuma!

  1. Iskreno, vise mii se svidjaju Tinine latino pesme. Znam da bi joj forsiranje engleskog jeziku u svom radu donelu vecu popularnost, ali zavolela sam Tinitinu muziku zbog specificnog latino ritma koji je u svakoj novoj pesmi drugaciji i uvek poseban. Takodje, smatram da bi na drustvenim mrezama trebala vise da koristi engleski <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.