Napad na Little Mix: Hejteri vređali grupu, Jade ih uništila!

LittleMix11

Little Mix ovih dana našle su se na meti kritika na drutšvenim medijima jer mnogi ocenjuju ne samo da one ne pišu svoje pesme već i da ničim ne zaslužuju da budu slavne.

“Nekad su muzički šoui petkom bili sjajni. U to vreme Little Mix nikad ne bi pustili tamo” napisao je neko na Tviteru što je odmah videla Jade i uzvratila sa: “U prošlosti je mnogo pop izvođača koji su nastupali tamo tako nisu u pravu već u startu.” Ipak, uskoro je usledio i drugi negativni komentar u kome je konstatovano da njih četiri uopšte ne pišu svoju muziku! I na to je odgovorila Jade poručivši: “Nikad to nismo rekle. Mi pišemo pesme same ili u saradnji s nekim. Naravno da prihvatamo pesme kao što su ‘Black Magic’ kad nam se ponude. Pisale smo pesme za svaki singl osim za poslednja dva. Znači, nije da smo pisale po jedan stih, stvarno pišemo pesme! Znači, napravite svoj bend, pišite pesme, borite se godinama pa ćemo onda videti gde ćete stići vas dvoje gubitnika! Sve najbolje, Jade.”

Njene komentare kasnije je primetila Leigh-Anne koja je samo dodala: “Sad sam sve pročitala, Jade ih je uništila! Jade, volim te! Super što nisu trpela njihove gluposti!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.