Da li nam Nicki Minaj poručuje da je trudna?

Muž Nicki Minaj je silovatelj i ubica i sve to sa sobom donosi večiti nemir u porodici i neodobravanje okoline i javnosti, ali Nicki se na ove stvari nije obazirala ni kada se zvanično udala za njega, tako da je ona sada zvanično u braku. Nicki ima i 37 godina, što je pravo vreme da svoj svež brak oplemeni i potomstvom – da li se i ona slaže da je vreme za to?

Naime, Nicki je u karantinu kao i ostatak sveta i ne kreće se u javnosti već jako dugo, a kako se ovih meseci niko ne kreće, mnogo je lakše kriti stvari poput trudnoće nego kada je na primer Kylie bila trudna – ona je morala da nađe način da se izoluje sama, a zvezde kojima ovih dana raste stomačić mogu sasvim komotno da odluče kad će javnosti otkriti istinu! Vrlo je verovatno da je reperka Nicki Minaj buduća mama, a da to nije obična glasina tabloida govore njene reči lično!

Dakle, sve glasine o Nickinoj trudnoći opravdane su jer ih ona podgreva, a sve je počelo kada je reperka organizovala Q&A na Twitteru! Jedan fan ju je upitao da li kuva za vreme karantina, a njen odgovor je bio da ima jaku želju da jede crveno meso sa ljutom paprikom! Trudnice po pravilu imaju pojačan apetit i pojačanu želju za nekim namirnicama, ali ni tu nije kraj tragovima!

Pročitajte još  Neobaveštena: Nicki Minaj pojma nema ko je Shawn Mendes!

Jedan fan je nakon toga direktno pitao Nicki da li možda povraća svako jutro, na šta je ona imala interesantan odgovor koji vidite i iznad: “Ne povraćam, ali stalno piškim i muka mi je non stop. Šta bi to moglo da znači, ljudi?” našalila se Nicki. Ili se nije šalila? Sve ovo definitivno su simptomi trudnoće ako nas pitate!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Da li nam Nicki Minaj poručuje da je trudna?

  1. Ja samo ne znam sta je Nicki vidjela kod ubice i silovatelja 🙁 🙁 ali hajde to je njen izbor, ako je trudna neka joj je sa srecom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.