Nicki Minaj na meti žestokih uvreda u novim pesmama svog bivšeg dečka!

Nije nikakva novost da zvezde u svojim pesmama pevaju o bivšim ljubavima pa čak i da o njima govore loše ali reper Meek Mill prešao je granicu time kako govori o Nicki Minaj, nekoliko meseci nakon što su oni raskinuli.

Meek i Nicki bili su u vezi dve godine a raskinuli su u januaru. Reperka nikad nije pričala o razlozima raskida ali to sad čini Meek Mill na svom albumu “Wins & Loses” koji je izašao ovog petka. O toj temi on najviše govori na pesmi “1942 Flows” gde priča o tome kako je osetio da će ga Nicki izdati pa je sa njom raskinuo na vreme.

“Izbacio sam je iz svog života, ponašam se kao da je ona mrtva a nju to ubija”, repuje on i dodaje, “Pokušajte da me razapnete kao Hrista a u stvari je ona ta koja me je prevarila” i “Ne pitajte me o Nicki. Ta ku*ka peva kako se ona otarasila mene a u stvari sam ja srušio nju kao domine.” Znajuću Nicki, teško da će ona ovo iskulirati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift priznaje: Izvukla sam pouku iz svađe s Nicki Minaj!

2 thoughts on “Nicki Minaj na meti žestokih uvreda u novim pesmama svog bivšeg dečka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.