Tom Hanks je prva američka zvezda obolela od korona virusa

Niko nije zaštićen od korona virusa, pa ni bogati i slavni. Glumac Tom Hanks obratio se javnosti putem društvenih mreža i otkrio da su on i njegova supruga Rita Wilson oboleli od korona virusa, što je potvrđeno i testiranjem koje su obavili nakon što su primetili da imaju simptome. Oni su time postali prve američke zvezde koje su zaražene, piše E! Online.

“Zdravo ljudi. Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se umorno, kao da imamo prehlade, i imali smo bolove”, piše Tom na Instagramu. “Rita je imala groznicu koja je dolazila i odlazila. Mi smo uradili pravu stvar pa smo se testirali i otkrili smo da smo oboje pozitivni.” Kako im je saopšteno, oni će biti izolavani od javnosti i biće im pružena potrebna pomoć.

“Pa, šta sad? Medicina ima protokole koji se moraju slediti”, kaže Tom. “Bićemo testirani, posmatrani i izolovani koliko god to bude potrebno. Moramo ići iz dana u dan. Javljaćemo svetu šta se dešava, brinite za sebe!” Interesantno je da su i Tom i Rita virus zaradili u Australiji, ali nisu zarazili jedno drugo, jer su boravili na različitim mestima na ovom kontinentu. Sudeći po Tomovom obraćanju, on nema teži oblik virusa, kao ni njegova supruga. U većini slučajeva, korona nije strašnija od kijavice, ali ipak niko ne voli da bude bolestan i izolovan od javnosti, a pogotovu da ne daj bože provede dane u našim bolnicama.

Pročitajte još  Mnogo iznenađenja: Kompletna lista dobitnika Oskara!

Kao što smo već navodili, brojne druge zvezde odlučile su da odustanu od svojih turneja, a čak i one koje su htele da nastupaju primorane su da postupe drugačije jer su vlade brojnih zemalja zabranile velika okupljanja. U Srbiji je trenutno zabranjeno da u jednom prostoru boravi više od 100 ljudi, a brojni stručnjaci kritikuju to što se deca dovode u opasnost jer nije obustavljen rad škola.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tom Hanks

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.