Članica TWICE u karantinu zbog korona virusa, STRAY KIDS otkazali evropsku turneju!

Više nema šale – korona virus razlog je otkazivanja ogromnog broja koncerata i festivala širom sveta (danas smo već pričali o slučaju Tini Stoessel, a čini se da je samo pitanje vreme kad će sva javna događanja doživeti istu sudbinu. K-pop izvođači ozbiljno shvataju ovu krizu, do te mere da se otkazuju čitave turneje, dok je zbog virusa TWICE ostao bez jedne članice.

Kad je u pitanju TWICE, devojke su saopštile da odmah prekidaju svoju turneju koju je trebalo da završe u Južnoj Koreji ovog meseca. Situacija deluje još dramatičnije kad znamo da je članica grupe Chou Tzuyu trenutno u karantinu gde će ostati dve nedelje! To ne znači da je obolela, već mora da sledi zakon u njenom rodnom Tajvanu, pošto svako ko doputuje iz Južne Koreje mora da preventivno bude izolovan na ovaj način.

Kad je reč o Stray Kids, Metro navodi da su se oni odluči na najdrastičniji korak, pa su otkazali svoju čitavu evropsku turneju. Iako su ti nastupi bili zakazani za maj, oni su zaključili da do tad stanje neće biti vraćano u normalu. U saopštenju njihove kompanije objavljenim u utorak stoji izvinjenje fandomu i molba da svi razumeju ovu odluku, jer je ideja da se zaštite i muzičari ali i publika. Pre njih, svoje evropske turneje već su otkazali Seventeen i AB6IX.

Na istu stvar odlučio se i ATEEZ koji kažu da sigurno neće nastupati u Parizu, jer to ne mogu da urade čak i da žele. Naime, vlada Francuske prvo je zabranila sve skupove koji okupljaju više od 5000 ljudi, a sad je ta brojka smanjena na samo 1000. Fandomu je obećano da će dobit svoj novac nazad, a grupa se nada da će u skorijoj budućnosti pronaći datum da se vrati.

Pročitajte još  Nema popusta za BTS, Jin mora u vojsku naredne godine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.