Tom Hanks je prva američka zvezda obolela od korona virusa

Niko nije zaštićen od korona virusa, pa ni bogati i slavni. Glumac Tom Hanks obratio se javnosti putem društvenih mreža i otkrio da su on i njegova supruga Rita Wilson oboleli od korona virusa, što je potvrđeno i testiranjem koje su obavili nakon što su primetili da imaju simptome. Oni su time postali prve američke zvezde koje su zaražene, piše E! Online.

“Zdravo ljudi. Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se umorno, kao da imamo prehlade, i imali smo bolove”, piše Tom na Instagramu. “Rita je imala groznicu koja je dolazila i odlazila. Mi smo uradili pravu stvar pa smo se testirali i otkrili smo da smo oboje pozitivni.” Kako im je saopšteno, oni će biti izolavani od javnosti i biće im pružena potrebna pomoć.

“Pa, šta sad? Medicina ima protokole koji se moraju slediti”, kaže Tom. “Bićemo testirani, posmatrani i izolovani koliko god to bude potrebno. Moramo ići iz dana u dan. Javljaćemo svetu šta se dešava, brinite za sebe!” Interesantno je da su i Tom i Rita virus zaradili u Australiji, ali nisu zarazili jedno drugo, jer su boravili na različitim mestima na ovom kontinentu. Sudeći po Tomovom obraćanju, on nema teži oblik virusa, kao ni njegova supruga. U većini slučajeva, korona nije strašnija od kijavice, ali ipak niko ne voli da bude bolestan i izolovan od javnosti, a pogotovu da ne daj bože provede dane u našim bolnicama.

Pročitajte još  Mnogo iznenađenja: Kompletna lista dobitnika Oskara!

Kao što smo već navodili, brojne druge zvezde odlučile su da odustanu od svojih turneja, a čak i one koje su htele da nastupaju primorane su da postupe drugačije jer su vlade brojnih zemalja zabranile velika okupljanja. U Srbiji je trenutno zabranjeno da u jednom prostoru boravi više od 100 ljudi, a brojni stručnjaci kritikuju to što se deca dovode u opasnost jer nije obustavljen rad škola.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tom Hanks

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.