Rita Ora stiže u Zadar 30. avgusta!

Rita Ora i dalje ne uspeva da izgradi megauspešnu karijeru u Americi (što je uglavnom sudbina britanskih izvođača) ali njena slava u Evropi i dalje je velika! Rita se zato na turneji fokusira na Evropu, a nakon Londona, Pariza i Milana, ona će nam prići još bliže 30. avgusta jer dolazi u Zadar!

Rita će posetiti Zadar nakon što završi još jedan koncert u Engleskoj u Windsoru, zatim će nam se približiti dolaskom u Rumuniju 25. avgusta, a 30. avgusta nastupa za hrvatsku publiku! Cene za nastup i nisu tako povoljne s obzirom da se kreću oko 250 kuna, a tu je i fan pit, čak i VIP ulaznice za koje je potrebno izdvojiti 450 kuna!

Nažalost, ovo je najbliže što nam Rita može prići, pa ako ste njen fan i sami znate da ona zbog političke situacije sigurno neće skoro zapevati u Srbiji, pa ni njena koleginica Dua Lipa.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rita Ora

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sigma & Rita Ora - Coming Home

4 thoughts on “Rita Ora stiže u Zadar 30. avgusta!

  1. Dua Lipa je nastupala u Srbiji kao i Miley Cyrus, na Kosovu, samo što to za njih nije Srbija, ali za nas jeste.

    1. ma dajte vec prestanite s tom gluposti, ako se hocu odvojiti nek se odvoje, koga briga. mozda konacno malo mira dode

  2. Bila je Dua skoro u Srbiji,pjevala je u Pristini a i Rita Ora je bila u Srbiji prosle godine kako se sjecam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.