Svi ga odbacuju: Ni Rita Ora više nije zainteresovana za saradnju sa Zaynom!

o-RITA-ORA-facebook

Zbog svog ponašanja prethodnih meseci Zayn Malik ostaje bez sve većeg broja prijatelja među slavnima a sad je i Rita Ora priznala da joj bivši član 1D više nije tako interesantan.

Gostujući na radio stanici Capital FM, Rita je učestvovala u igri “Mash It Up” gde treba da kaže da li joj se određena slavna ličnost dopada ili ne. Iako je Rita praktično za sve spomenute zvezde rekla kako joj se dopadaju, kad je došao red na Zayna Malika, ona je samo zaćutala a posle duže pauze je prozborila: “Zayn je predivan ali ja jednostavno…” i time se sve završilo! Rita je o Zaynu imala mnogo bolje mišljenje pre nego što je on ostavio svoju verenicu Perrie Edwards pa je tad pričala kako je on sjajan momak i da je vrlo srećna što rade za istu muzičku kuću.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ipak se oglasio: Zayn Malik i javno pohvalio novi singl One Directiona!

2 thoughts on “Svi ga odbacuju: Ni Rita Ora više nije zainteresovana za saradnju sa Zaynom!

  1. Ne kužim zašto ga svi ouđuju što je napustilo Perrie! Zayn ima svoj život i neke svoje razloge zašto ju je napustio, možda je i Perrie kriva za to nikad se nezna! Nemojte odmah osuđivati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.