Svi ga odbacuju: Ni Rita Ora više nije zainteresovana za saradnju sa Zaynom!

o-RITA-ORA-facebook

Zbog svog ponašanja prethodnih meseci Zayn Malik ostaje bez sve većeg broja prijatelja među slavnima a sad je i Rita Ora priznala da joj bivši član 1D više nije tako interesantan.

Gostujući na radio stanici Capital FM, Rita je učestvovala u igri “Mash It Up” gde treba da kaže da li joj se određena slavna ličnost dopada ili ne. Iako je Rita praktično za sve spomenute zvezde rekla kako joj se dopadaju, kad je došao red na Zayna Malika, ona je samo zaćutala a posle duže pauze je prozborila: “Zayn je predivan ali ja jednostavno…” i time se sve završilo! Rita je o Zaynu imala mnogo bolje mišljenje pre nego što je on ostavio svoju verenicu Perrie Edwards pa je tad pričala kako je on sjajan momak i da je vrlo srećna što rade za istu muzičku kuću.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne: Za Zayna neće biti mesta u One Directionu, ne treba nam!

2 thoughts on “Svi ga odbacuju: Ni Rita Ora više nije zainteresovana za saradnju sa Zaynom!

  1. Ne kužim zašto ga svi ouđuju što je napustilo Perrie! Zayn ima svoj život i neke svoje razloge zašto ju je napustio, možda je i Perrie kriva za to nikad se nezna! Nemojte odmah osuđivati

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.