Tini Stoessel izolovana zbog korona virusa, odložen i poslednji nastup na turneji!

Martina Stoessel otkazala je dva svoja poslednja koncerta u Evropi usled korona virusa, pa je planirala da turneju završi u Argentini, 14. marta. Međutim to neće biti moguće, jer je Tini odmah po povratku u Argentinu strpana u karantin odakle neće moći da mrdne dve nedelje!

Naime, u Argentini, ali i brojnim drugim zemljama važi pravilo da osobe koje se vraćaju iz ugroženih područja moraju da provedu neko vreme u karantinu, kako bi se utvrdilo da li su potencijalni prenosioci zaraze. Tini nema izbora nego da zajedno sa svojim timom postupi po zakonu, što znači da će ona svoj šou morati da odloži. To se zapravo već desilo, jer je lokalna arena u kojoj je ona trebalo da nastupi izdala saopštenje u kome se kaže, “Zbog saznanja o korona virusu javno zdravlje i prevencija su prioritet za sve, pa je odlučeno da se koncert koji je trebalo da se desi 14. marta odloži za 28. mart”, stoji u saopštenju.

“Tini i njen tim stižu sa evropske turneje i ostaće u karantinu predviđeni period. Karte kupljene za 14. marta važiće za 28. mart”, stoji na kraju uz napomenu da svako ko želi može i da zatraži novac nazad. Tini je ovo saopštenje prenela na svojim profilima uz reči, “Nadam se da razumete ovo i da je ovo dobra odluka za sve. Hvala svima za svu ljubav i vidimo se uskoro.” Mi se nadamo da su Tini i njen tim dobro, i da će joj naredne nedelje brzo proći!” Izolacija od javnosti je najbolji način da se spreči zaraza, a nam ostalima važno je da vodimo računa o svojoj higijeni i da se pridržavamo saveta lekara. Uz malo sreće, korona će tokom proleća u potpunosti nestati i nadamo se da neće izazvati strah i paniku kakva je potpuno nepotrebna.

Pročitajte još  Uključite se! Tinisti prave akciju kako bi „Quiero Volver“ turneja posetila naš region!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Tini Stoessel izolovana zbog korona virusa, odložen i poslednji nastup na turneji!

    1. Kažu da jeste. Svi javni događaji u Argentini su otkazani, tako da i da nema karantina, ne bi mogla da peva. I taj odloženi datum moraće da se odloži.

  1. Odlozen je za 19.09. (Tinita objavila pre sat vremena) Ona sve to radi za nase dobro tako da je moramo podrzati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.