Rita Ora je najbahatija zvezda kad je reč o korona virusu!

Rita Ora bukvalno nema srama! Britanska pevačica prekršila je sva moguća pravila vezana za korona virus, a njen nivo bahatosti je takav da nema šanse da je sve to radila iz neznanja.Kako piše Daily Mail, Rita Ora je u tajnosti, privatnim avionom odletala za Kairo, Egipat, 21. novembra.

Ona je tamo otišla jer je obećano nekoliko stotina hiljada dolara za nastup, a kad se vratila, jednostavno je ignorisala zahtev da 14 dana provede u izolaciji. Umesto toga, ona je već 28. novembra napravila žurku za svoj rođendan, na koju je pozvala čak 30 gostiju!

Tek kad je uhvaćena i stavljena stub srama, Rita je počela da se izvinjava, a onda je i “velikodušno” ponudila da plati kaznu od oko 12.000 evra jer održala zabranjenu žurku. Pritom, ona je “zaboravila” da se izvini što je uopšte išla za Egipat, kao što po povratku nije bila u karantinu.

Mnogi joj zameraju i to što je ona u Egiptu pevala za tamošnjeg predsednika koji proganja i hapsi LGBT populaciju, iako Rita za sebe kaže da je i sama biseksualna, odnosno da podržava LGBT zajednicu. Nakon dodatnih pritisaka javnosti, ona je morala da se izvinjava po drugi put, rekavši da ju je sramota i da niko ne treba da se ponaša kao ona.

Pročitajte još  Šta kad bi svet zamrzao? Avicii i Rita Ora imaju fenomenalan novi spot!

Ipak, zaista je teško za poverovati da Rita nije znala da postoje pravila koja treba poštovati, već se više rukovodila time da nešto zaradi. S obzirom na to više nema koncerata koji su i glavni prihod zvezda, neki su spremni na sve samo da bi došli do novca. Zato je i teško poverovati u iskrenost ovog izvinjenja koje je stiglo tek nakon pritisaka, i iz straha da bi sve to moglo negativno da utiče na njenu karijeru. Da li će, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Rita Ora

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Sandrin blog: Najbolje obučene zvezde na Met Gala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.