Ariana Grande odbila selfi nakon što je izgubila Grammy od Billie Eilish!

Često se dešavalo da Ariana Grande ima “razmažene ispade” pred svojim fanovima i drugim ljudima, pa je nazivaju i divom. Selfi sa njom neke fanove košta i po $600 na Meet&Greetovima, a ako je uhvatite u dobrom raspoloženju, onda ume da bude jako fina i prijatna. Nažalost, to se nije desilo i sa poznatim biznismenom, Terryjem Georgeom, istim onim koji je sedeo pored Billie Eilish na Grammyjima!

Naime, Terry je nekoliko dana pre Grammy nagrada saznao za Billie Eilish i njenu muziku, nije imao pojma da je upravo ona pobedila Arianu Grande u trci za album godine, što je Ari, iako se nije odmah videlo, jako teško palo. Billie je odmah po izlasku na scenu poručila da zaista nije želela da osvoji Grammy i da ga je Ariana u potpunosti zaslužila, na šta je Ari odgovorila mahanjem ruke u znaku neodobravanja. Terry je izjavio kako je od tada veliki Billien fan i da mu se jako sviđa njena muzika.

Nakon cele ceremonije, on je želeo da priđe i Ariani i slika se sa njom. “Neko je ustao i rekao: ‘Oh, idem po selfi sa Arianom Grande’, i pomislio sam ‘Oh, to bi bilo dobro – naći cu nekoga da ubaci i mene’ “, George je rekao. Međutim, nakon što ju je zamolio za selfi, Ariana mu je rekla “Ne trenutno, nisam raspoložena”. Nakon što je neprijatno iznenađen, Terry je razmislio i shvatio da je Ari zapravo izgubila od Billie i da zaista ima smisla što je bila tužna i neraspoložena! “A onda sam očigledno shvatio kako nije ništa osvojila, pa je bila prilično uznemirena zbog toga”, rekao je George.

Pročitajte još  Momak iz Srbije pesmom i spotom pozvao Arianu Grande na matursko veče!

Naravno, svakome se dešava da ima loš dan, a zvezde nekad moramo i razumeti, jer i oni su ljudi i nekad samo žele da ih svi ostave na miru. Jeste nezgodno naći se u situaciji kada moraš da odbiješ nekoga ko je možda čekao ceo život da bi te video i slikao se s tobom, ali to je prosto princip po kome scena funkcioniše i na zvezdama lično je da li će se ponašati tako ili ne.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Ariana Grande odbila selfi nakon što je izgubila Grammy od Billie Eilish!

  1. To baš i nema nekog smisla. U jednom trenutku, pre nekoliko dana na dodeli Gremy, kako je famoza prenosila, billie i ariana su se grlile i bile su zaista srećne što su se upoznale, a sada prenose da je ariana Grande bila veoma neprijatna. Stvarno razmaženo od nje,ako je to istina 😐

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.