Momak iz Srbije pesmom i spotom pozvao Arianu Grande na matursko veče!

Nije novost da zvezde dobijaju poziv od fanova da im budu dejt za maturu, kao što je to recimo bio slučaj sa Taylor Swift. Međutim, Ariani Grande retko stižu takve molbe, ali prva takve vrste iz našeg čitavog regiona stigla je sad iz Srbije, od momka po imenu Danilo Vidaković!

“Moje ime je Danilo Vidaković, dolazim iz Novog Sada i imam 18 godina. Snimam za YouTube već neko vreme, međutim kontent mi nije veoma zanimljiv te se to odrazilo i na moju “popularnost”. Kako bih nešto promenio shvatio sam da trebam da menjam sadržaj i smislim nešto inovativno i zanimljivo. Došao sam do ideje da na matursko veče pozovem Arianu Grande!” kaže nam ovaj momak, a onda i pojašnjava da je Ariana osoba koju zaista voli!

“Zašto baš Arianu Grande? Na tu odluku je uticalo dosta faktora ali glavni faktori su bili to što slušam njenu muziku i njen karakter mi se činio kao odgovarajuci za ovako nesto. Smatrao sam da ako dođe do nje ovaj projekat da ga neće izignorisati već prihvatiti poziv ili se bar javiti preko društvenih mreža (takve stvari je već radila u prošlosti). Jedna osoba nije dovoljna za tako nešto te vas ovim putem pitam za pomoć, sve što možete uraditi je da pesmu prosledite Ariani i njenim bliskim prijateljima, ljudima koje prati, nekim našim jujtuberima. Takođe možete okačiti pesmu na vaše profile na društvenim mrežama na kojima ćete označiti mene, Arianu ili koga god vi želite. Nadam se da vam se pesma svidja i da ćete uživati slušajući je sa svojim prijateljima. Hvala unapred na pomoći!”

Danilo nam kaže da je na ovom videu i pesmi radio čitavih godinu dana, bez ikakvog budžeta, što samo pokazuje koliko je bio hrabar i spreman da uradi ovako nešto. Upravo zato, moramo ga podržati!

Pročitajte još  Ovo su idealni novogodišnji pokloni za Arianatorke!

Arianatori, uvek nas pitate kako možete pomoći da Ariana dođe ili da joj makar skrenemo pažnju na vas. S obzirom da ona vreme provodi u karantinu, sad je idealna prilika! Ovde se ne radi ni o Danilu, ni o Srbiji, već o svima sa ovim prostora, pa vas molimo da učinite sve što je u vašoj moći da ovo dođe do nje!

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.