I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

Ariana Grande je idol mnogima, pa čak i njenim kolegama zvezdama, naročito mlađim kolegama poput Billie Eilish, koja je na ovogodišnjim Grammy nagradama toliko glavnih nagrada pokupila da je postavila rekorde kakvi će se teško srušiti! Billie je osvojila Grammy u sve četiri najznačajnije kategorije, što znači da je Ariana Grande ostala praznih ruku, ali Billie Eilish joj je odala takvu počast da je taj gest praktično lepši i od osvajanja nagrade!

Billie Eilish je ovom pobedom pobedila Taylor Swift koja je držala rekord kao najmlađa osoba koja je osvojila album godine, a postala je i najmlađi izvođač koji je ikada ovako “počistio” Grammy, ali kao što je i ranije govorila, i u tom trenutku se osećala kao da ne zaslužuje ovo. “Mogu li samo da kažem da smatram da Ariana zaslužuje ovo? Taj album mi je mnogo pomogao i mislim da on zaslužuje ovo više od svega” rekla je Billie dok je primala nagradu za album godine, a bila je skromna i pri primanju drugih priznanja, pa je i za pesmu godine izjavila da “mnogo izvođača zaslužuje to” – ako gledamo realno, konkurencija zaista jeste bila prejaka u ovoj kategoriji.

Reakcija Ari na ovaj divan i velikodušan gest bila je još velikodušnija, jer je Ari vikala “ne, ne, nikako” i slala Billie mnogo poljubaca!

Billie je nastavila svoje oduševljenje da izražava u govoru: “Nismo napisali album za Grammy. Napisali smo album o depresiji, klimatskim promenama, suicidalnim mislima i ‘lošem momku’, šta god to značilo. Stojimo ovde tako zbunjeni i tako zahvalni” izjavila je ona, očigledno i dalje nesvesna da je ovako blagosloven njen rad! Ari i Billie su ranije tokom večeri imale još jedan presladak momenat kada su se srele na crvenom tepihu i potrčale jedna drugoj u zagrljaj:

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Karol Sevilla: Na putu sam da postanem Ariana Grande!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

  1. Iskreno, Billie je u pravu.Ariana je zaslužila minimalno 3 Gremija ove godine, a nažalost nije NIŠTA dobila!

  2. Da li se samo meni čini da ona glumata?Mislim već ste pisali kako je ceremoniju namjestila neka od zvijezda, a zar nije najlogičnije da je ta zvijezda namjestila sebi sve najbolje nagrade.Sigurno tu glumata pred Ari samo kako nitko ne bi posumnjao u nju i kako se arianatori ne bi okrenuli protiv nje.Obično oni koji se pravdaju su krivi.Osim toga mnogo ljudi pred nekim priča sve najljepše, a iza leđa bukvalno ga vrijeđa na sve načine i namješta protiv njega mnogo toga….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.