I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

Ariana Grande je idol mnogima, pa čak i njenim kolegama zvezdama, naročito mlađim kolegama poput Billie Eilish, koja je na ovogodišnjim Grammy nagradama toliko glavnih nagrada pokupila da je postavila rekorde kakvi će se teško srušiti! Billie je osvojila Grammy u sve četiri najznačajnije kategorije, što znači da je Ariana Grande ostala praznih ruku, ali Billie Eilish joj je odala takvu počast da je taj gest praktično lepši i od osvajanja nagrade!

Billie Eilish je ovom pobedom pobedila Taylor Swift koja je držala rekord kao najmlađa osoba koja je osvojila album godine, a postala je i najmlađi izvođač koji je ikada ovako “počistio” Grammy, ali kao što je i ranije govorila, i u tom trenutku se osećala kao da ne zaslužuje ovo. “Mogu li samo da kažem da smatram da Ariana zaslužuje ovo? Taj album mi je mnogo pomogao i mislim da on zaslužuje ovo više od svega” rekla je Billie dok je primala nagradu za album godine, a bila je skromna i pri primanju drugih priznanja, pa je i za pesmu godine izjavila da “mnogo izvođača zaslužuje to” – ako gledamo realno, konkurencija zaista jeste bila prejaka u ovoj kategoriji.

Reakcija Ari na ovaj divan i velikodušan gest bila je još velikodušnija, jer je Ari vikala “ne, ne, nikako” i slala Billie mnogo poljubaca!

Billie je nastavila svoje oduševljenje da izražava u govoru: “Nismo napisali album za Grammy. Napisali smo album o depresiji, klimatskim promenama, suicidalnim mislima i ‘lošem momku’, šta god to značilo. Stojimo ovde tako zbunjeni i tako zahvalni” izjavila je ona, očigledno i dalje nesvesna da je ovako blagosloven njen rad! Ari i Billie su ranije tokom večeri imale još jedan presladak momenat kada su se srele na crvenom tepihu i potrčale jedna drugoj u zagrljaj:

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana Grande objavila remiks pesme "Yes, And?" sa Mariahom Carey, poslušajte kako zvuči!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

3 thoughts on “I Ariana odregovala: Billie Eilish kaže da Ariana Grande zaslužuje sve njene Grammy nagrade!

  1. Da li se samo meni čini da ona glumata?Mislim već ste pisali kako je ceremoniju namjestila neka od zvijezda, a zar nije najlogičnije da je ta zvijezda namjestila sebi sve najbolje nagrade.Sigurno tu glumata pred Ari samo kako nitko ne bi posumnjao u nju i kako se arianatori ne bi okrenuli protiv nje.Obično oni koji se pravdaju su krivi.Osim toga mnogo ljudi pred nekim priča sve najljepše, a iza leđa bukvalno ga vrijeđa na sve načine i namješta protiv njega mnogo toga….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.