Koliko tetovaža imaju članovi BTS-a?!

Tetovaže postaju sve veći trend u svetu, a naprosto sve veći broj poznatih ličnosti ga i prihvata tetovirajući simbole koji imaju određeno značenje za njh. Dok neki tetoviraju male, skoro neprimetne tetovaže kao što tu naviku ima Selena Gomez koja je skoro istetovirala malo veću tetovažu nego inače, tu su i izvođači poput Justina Biebera čije je telo prekriveno velikim brojem tetovaža ili izvođači koji su nedavno pali pod uticaj ovog trenda poput Camile Cabello koja je pre par meseci uradila svoju prvu tetovažu i Taylor Swift koju ubrajamo u retke zvezde koje ostaju dosledne sebi i nemaju nikakve crteže po svom telu. Ipak, da li ste se ikada zapitali šta je sa članovima BTS-a i kako oni stoje po pitanju tetovaža?

Jimin ima 1 tetovažu

Jimin je iznenadio svoje fanove još 2014. godine, kada je u toku nastupa na Mnet Asian Music Awardsu skinuo majicu i tim postupkom otkrio fanovima svoju novu privremenu tetovažu “nevermind” na rebrima, što je ujedno aludiralo na uvodu pesmu BTS-a “Intro: Never Mind”. U januaru ove 2019. godine, Jimin je pokazao opet tu tetovažu, samo što ona ovog puta nije izgledala privremeno, dok su fanovi spekulisali da je urađena negde u novembru 2018. godine, što Jimin nije ni potvrdio ni demantovao.

Jungkook ima najmanje šest tetovaža

Jungkook važi za člana koji ima čak devet pirsinga, ali i za onog koji je možda i najviše eksperimentisao sa mastilom. U septembru ove godine viđen je na aerodromu u Seulu i to sa istetoviranim imenom fandoma “ARMY” kod kolena, dok je ostale sitne tetovaže istetovirao na ruci odajući počast ostalim članovima tima – “V” za svog kolegu, zatim i ispisano “RM” što takođe ne treba objašnjavati, tu je bilo i “Y” za “Yoongi” poznatijeg kao Suga, kao i slovo “J” za Jimina, Jina i J-Hopea.

J- Hope, V, Suga, RM i Jin su bez tetovaža

J-Hope je jedini član BTS-a koji nema pirsinge niti tetovaže. “Nemam nikakve planove da bušim uši, ja sam jedini član koji nema minđuše i pirsinge na sebi,” izjavio je J-Hope, koji je naravno jednom prilikom eksperimentisao sa privremenom tetovažom meseca kod desnog uveta.

V takođe nije ni za kakvo tetoviranje, ali veoma poštuje deo fandoma koji se odlučio za takav korak. Ovog novembra jedan od fanova se putem društvenih mreža pohvalio tetovažom “ARMY” kojom iskazuje poštovanje prema svojim omiljenim izvođačima, ali je i tom prilikom dobio komentar od V-a. “Roditelji će ti prigovarati, ali to je još uvek lepo,” našalio se on.

Suga je u jednom od intervjua još za magazin Grazia otkrio da bi želeo da se istetovira i da ima jednu tetovažu na umu, međutim da se suzdržava od realizacije te ideje iz razloga jer smatra da se tetovaže mogu gledati i na negativan način. Dok RM važi za člana benda koji čak nikada nije eksperimentisao ni sa privremenim tetovažama, a isto važi i za Jina!

Pročitajte još  Fanovi raspravljaju: BTS i BLACKPINK su bliži nego što smo mislili!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ BTS

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Koliko tetovaža imaju članovi BTS-a?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.