Camila Cabello: Mama mi je odabrala prvu tetovažu!

Camila Cabello je u prošlosti pričala da se nikada neće tetovirati i kako taj holivudski trend jednostavno nije za nju. Ipak, njen dečko Shawn Mendes veliki je ljubitelj tetovaža, a Cam je očigledno podlegla pod njegov uticaj i odlučila da na malom prstu istetovira rečenicu “To je misterija”!

Cam je već pričala kako je tetovažu uradila sa Shawnom i kako njih dvoje generalno sarađuju na mnogim životnim poljima i planovima, a sada otkriva i da joj je tetovažu odabrala i odobrila mama! “Tetovaža je iz mog omiljenog filma ikada, ‘Shakespeare in love’. Nisam nikad pre mislila da ću se tetovirati dok nisam tražila od mame da mi napiše obećanje da se tetoviram jer će mi ova rečenica značiti ceo život” kaže Cam.

“Ukratko, to je bila zakletva da se ona seti da šta god da se dogodi, sve će biti u redu na kraju. Ne zna se kako, ali će uvek biti dobro” zaključuje ona. Ova tetovaža zaista izgleda umereno i jako estetično, ali videćemo da li će se i Camila “zaraziti” tetoviranjem i uskoro predstaviti još crteža na svom telu!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja dominaciju, Miley Cyrus prva među devojkama!

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.