Preslatko: Pogledajte kako je Tini Stoessel čestitala rođendan dečku!

Sebastian Yatra proslavio je svoj 25. rođendan ovog utorka u najvećoj pažnji bliskih ljudi, među kojima je i njegova sadašnja devojka Tini Stoessel. Čestitke su stizale sa svih strana, kako od porodice, prijatelja i kolega, tako i od fanova, a među onim najdražim je definitivno ona od Martine koju je mlada pevačica objavila na svom Instagram profilu uz presladak video!

Tini i Seba su preslatki u novom videu, izgledaju presrećno i zaljubljeno, a na kraju videa Tini obasipa svog dečka poljupcima uz reči “volim te” koje su razmenili. Kao dodatak svemu, Tini je kroz kraći opis čestitala rođendan svom dečku: “Srećan rođendan Sebastiane! Mnogo te volim. Hvala Bogu što mi te je doneo u život. Najposebniji si na svetu, da budeš uvek veoma srećan, volim te.”

Sebastian joj je dirljivo odgovorio komentaru sa “Volim te”, a zatim je kroz drugi dodao: “Hvala ti živote moj što uvek tako neverovatna i pažljiva prema meni😍😍😍❤️❤️ Život je mnogo lepši sa tobom, volim te puno.” Sebastianov komentar nije prošao nezapaženo, jer je prikupio oko osam hiljada lajkova do sada!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini nije zaboravila veliki jubilej "Violette"!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Preslatko: Pogledajte kako je Tini Stoessel čestitala rođendan dečku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.